Arabanın üstündeki karı Temizlemesem sorun olur mu?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan eddy57
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

eddy57

Aktif Üye
Arkadaşlar Bitlis te görev yapıyorum ve arabanın üstünde çevresinde felaket kar var zaten yanına da yanaşılmıyo 2 3 araba birleşmiş kar yumağı şeklinde duruyolar acaba temizlemesem bi sorun olur mu?

belli bir kiloyu aşmazsa bir problem olmaz çatı kenarlarından d kar düşme ihtimalı varsa o daha kötü bir durumdur
tavanı içe göçürebilir

hocam gereksiz yere aracına yük biniyor. ben 3.5 yıl tuncelide çalıştım. aracı temizlediğimde yerden 3-5 cm yükselirdi. ne kadar baskı oluyo hesap edebilirsin.

Ben de Erzincan Refahiye'de görev yapıyorum kar yüksekliği 1 metreye yaklaşmıştı rüzgarın da etkisiyle arabanın her tarafı karla doldu. Salı günü okul tatildi eline küreği süpürgeyi alan herkes arabasını temizledi. Ben de temizledim 2-3 saat sürdü ama kar temizlemek de tatlı hocam :) Arabaların etrafını açtık yola çıkar hale getirdik.

olcaysahan' Alıntı:
fotoğraf alsak kar yok burada kuru soğuk var özlem giderelim
Buyrun hocam ben de özlem gidermek istiyodum da 5 gün gece gündüz yağınca tamam dursun artık dedim :)
Sağolsun kapıcı temizlemiş zaten temizlemese felaket olurdu bu daha iyi halinin fotoğrafı 34 plaka benim :)

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0151.jpg
    Fotoğraf0151.jpg
    246.4 KB · Görüntüleme: 885
BBNET
Geri