Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arabanın üstündeki karı Temizlemesem sorun olur mu?
Arkadaşlar Bitlis te görev yapıyorum ve arabanın üstünde çevresinde felaket kar var zaten yanına da yanaşılmıyo 2 3 araba birleşmiş kar yumağı şeklinde duruyolar acaba temizlemesem bi sorun olur mu?
hocam gereksiz yere aracına yük biniyor. ben 3.5 yıl tuncelide çalıştım. aracı temizlediğimde yerden 3-5 cm yükselirdi. ne kadar baskı oluyo hesap edebilirsin.
Ben de Erzincan Refahiye'de görev yapıyorum kar yüksekliği 1 metreye yaklaşmıştı rüzgarın da etkisiyle arabanın her tarafı karla doldu. Salı günü okul tatildi eline küreği süpürgeyi alan herkes arabasını temizledi. Ben de temizledim 2-3 saat sürdü ama kar temizlemek de tatlı hocam Arabaların etrafını açtık yola çıkar hale getirdik.
Buyrun hocam ben de özlem gidermek istiyodum da 5 gün gece gündüz yağınca tamam dursun artık dedim
Sağolsun kapıcı temizlemiş zaten temizlemese felaket olurdu bu daha iyi halinin fotoğrafı 34 plaka benim