Arabama Yılan Girdi Ya:S

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan eyolcu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

eyolcu

Süper Üye
Süper Üye
Piknik için sapanca gölü civarıdna bir yere gittik ailecek.. Geri dönerken kaputun altından, sol sileceğin oralardan bir parça sallanıyordu baktım canlı bu acaba kertenkele mi derken yılan olduğunu farkettim. Zaten yılandan acaip korkuyorum, ölü bile olsa neyse zar zor durdurdum arabayı en yakın petrole çektik derken yılan girdi içeri bulamadım. Honda genel merkezi aradım içeri girebilir mi diye, yok dedilerl. Pazar olduğu için servis kapalı, motor ve iç temizliğe verdim arabayı umarım çıkmıstır:S

Keske hortum olsaydı hocam, içeri girmesin de, girmez dedi kime sorduysam ama korku işte:)

içeri neden girmesin ki? korkutmak gibi olmasın ama içeri girmiş olma ihtimali var bence hocam...

lastik kokusunu sevmez diye biliyorum. araç için tehlike arz etmeyecek ise yakınlarında lastik yakıp kaputu falan açarsanız kaçar. zaten uzun süre kalamaz. karnı acıkacaktır muhtemelen :mrgreen:
çıkar gider.

şimdi duyu gelir yılanın altındaki bilinç altını anlatır, yılandan korkmam duyudan korktuğum kadar. :mrgreen: kaçın kaçın. :mrgreen:

nie içeri girmesin bi sürü örneği var kaputtan içeri girmiş..tabiki korkutmak istemeyiz ama huylanmamakta mümkün değil.yüzü soğuk hayvanın arkadaş :| heleki çocuklarınız varsa kesinlikle dip bucak servise arattırın.süt olayı çözebilir.servisten gelincede geleneksel yöntemleri deneyin bence hocam.bizim orda bagaja girdiği için iki küçük çocuk vefat etmişti.onları sokmuştu.Allah uzak etsin tüylerim diken diken oldu inan görünce başlığı
çok geçmiş olsun

Ölü değildir de, sanayiye götürün aracın altına iyice baksınlar, içeri girer yada giremez ben bilemem ama %1 de olsa ne gerek var riske... bir arkadaşın aracına girmişti, öyle bir dolanmıştı ki gözlerime inanamamıştım. tam 1 hafta araca binmeye korkmuştu, içeri girer yada zarar verir diye, aç kalınca iner, süt koyunca düşer dedik ama yılan yemedi bu numaraları... için rahat eder hocam götür aracı kaldırıp altına iyice baksınlar, bir de araca zarar vermesin, yılan derisi malum hocam.
Çok geçmiş olsun.

motoru mazotlu ılık suyla,yani motoru güzelce yıkat altını kaldır oralara da tuttur,mazot kokusunu sevmeyeceği kesin
ya geberir,ya kaçar diyorum geçmiş olsun...

hocam araba az önce geldi, motor ve iç temizlik yapıldı, bulamamıslar yolda dştü yada gitti bi ara... içeri girmsi zor gibi çünkü girecek yer yok, havalandırma desek filtre var, pedallar desek motor sıcaklığı, su filan girerdi açık olsa... ben binemem bir süre zaten..

Bence arabayı sat hocam binilmez o arabaya artık.... diyen çıkmadı neden acaba...
Hiç bişe olmaz hocam, sıcağı severde motor sıcağında haşlanmayıda sevmez o bölgede o kadar tehlikeli yılanda olmaz zaten.
Her tarafına bak baktır rahatlıkla bin.

kobra değil ya hocam oda senden korkar zaten korkmasa saklanmaz fırsatını bulunca kaçar gider o

eyolcu' Alıntı:
hocam araba az önce geldi, motor ve iç temizlik yapıldı, bulamamıslar yolda dştü yada gitti bi ara... içeri girmsi zor gibi çünkü girecek yer yok, havalandırma desek filtre var, pedallar desek motor sıcaklığı, su filan girerdi açık olsa... ben binemem bir süre zaten..
çok geçmiş olsun ama işin kötüsü keşke demeseydiniz akibetini konuyu kendiniz fesh etmiş oldunuz hocma :puhaha:

arabayı yarı fiyatına verecem, yılanda hediyemizdir:P

Motoru yıkayan ustada giremez dedi, yarın hanıma verem o gitsin arabayla işe:)))

eyolcu' Alıntı:
arabayı yarı fiyatına verecem, yılanda hediyemizdir:P

Motoru yıkayan ustada giremez dedi, yarın hanıma verem o gitsin arabayla işe:)))

Yengeyi gözden çıkarmışsın hocam :)))

ooo o araba yılanlı. Galerici ondan rahat 5 bin lira düşer. Ama beterin beteri var. Arkadaşların dediği gibi Allah'tan hortum olayı gerçekleşmemiş.

içeri girmesi çok zor. yılan dumanı sevmez. aracın yakınında bol duman çıkarak bir ateş yakarsanız kaçmasını sağlayabilirsiniz. motorun etrafına kıvrıldıysa ve 20 km kadar yol yaptığınızda havalandırmadan yanık et kokusu gelirse bilinki sizin yılan ızgara olmuştur. geçenlerde bir arkadaşın aracınının altından kedi girmiş motor kısmına. aracı çalıştırır çalıştırmaz çatur çutur sesler gelmiş. kaputu açtığında kedi kayışın arasındaymış. veterinere götürmüş, zavallının beli kırılmış. araçta da 250-300 tl masraf çıkmış.

BBNET
Geri