Arabama kasko yaptırmak istiyorum

Kodla Büyü

ijklmno

Aktif Üye
Arakadaşlar dün 2011 model ikinci el bir araba aldım kasko yaptırmak istiyorum ama kararsız kaldım sizce hangi firmaya yaptırmalıyım? Siz hangi firmaya yaptırmışsınız ve mennun musunuz?

hayırlı olsun hocam araç nedir?
Bütün firmalardan fiyat iste en uygununa ve en güvenilir olanına yaptır kaskoyu...

Araç 2011 model toyata yaris birkaç yerden fiyat aldım ama hizmet kalitelerini bilmiyorum bundan dolayı kararsız kaldım.

Anadolu sigorta temmuz ayında 2012 Model aracıma önce 950Tl, sonra başka firmanın 700tlye yapacağını söyleyince 650Tl ye -aynı şartlarda- kasko yaptı. Sözleşmenizdeki özellikleri sorun fiyat değişiyor çünkü. Kaskoda 4. yılım hiç bozulmadı o yüzden de indirim yapıyorlar.Kasko bozulmadan randevu alarak linkteki hasarları da ücretsiz yapabiliyorlarmış.
http://www.anadolusigorta.com.tr/tr/uru ... sigortasi/

hocam ben yaklaşık 2 hafta inceledim. 10'a yakın yerden poliçe istedim. ve çok afedersiniz ama çok büyük çakallıklar dönüyor.

1- Ferdi kaza pirimlerine,
2- Kombine (karşı tarafa verdiğiniz hasarı kaskodan karşımala) limitine,
3- Hasar durumunda onarılamayacak parçaların orjinaliyle değiştirlmesine (ki bazı poliçelerde MUADİLİYLE yazar)

dikkat edin. (şimdilik aklıma gelenler bunlar.)

arkadaşlar bi sorum olacak şu an kullandığım aracımla diyelim bir kaza yaptım ve kaskodan bu hasarı onarttım-kaskoyu deldirttim..Daha sonra kullandığım aracımı satıp yeni bir araç satın aldığım da ve başka bir kasko firmasından arabayı kaskolatmaya gittiğim de;
bi önce ki arabamla yaptığım kaza-hasar karşıma çıkar mı??
ve bu durumda sigorta ya ödenecek primlerim de artış yaşanabilir mi??
yada tam tersi hasarsız olarak kasko mu sonlandırıp yeni bir araçla kasko yaptırmak istediğimde primlerim de düşüş yaşanır mı??Bu işin işleyişi nasıldır??Aynı şey zorunlu trafik sigortaları içinde geçerli mi???
yani hasbelkader bir kaza yapsak bu ömrü billah peşimizden gelecek yakamıza yapışıp primleri yukarı çekecek bir durum mudur??

arkdaşlar kasko firması önemli aslında ama daha önemli olan poliçedeki teminatlar 2 yıl önce trafik kazası yaptım kaskom allianz dı aracım pert oldu 1 ay içerisinde paramı ödedi kasko .aracın pert olması durumunda güncel raiç bedeli üzerinden hasar ödemesi yapılıyor bunlara da dikkat etmek lazım kaskoya ödeyeceğimiz miktar azalcak diye bazı teminatları kaldırıyorlar poliçeden .karşı tarafa verilen zararlarda teminatı yüksek tutun mini onarım paketlerini dikkat edin

ijklmno' Alıntı:
Arakadaşlar dün 2011 model ikinci el bir araba aldım kasko yaptırmak istiyorum ama kararsız kaldım sizce hangi firmaya yaptırmalıyım? Siz hangi firmaya yaptırmışsınız ve mennun musunuz?
hocam bende hataylıyım antakya sel malum ve terör kaskosunuda kesinlikle eklettir

hocam evvela hayırlı olsun ben de aracımı alırken axa, allians ve anadoludan yaptırmayı düşünüyordum lakin bu üç firma 1700 ile 2400 arası fiyat verdiler eğer bu 3 firmadan yaptıracaksan anadolu derim (çünkü yanlış hatırlamıyorsam %10 da öğretmen indirimi uygulamakta) ben generalli sigortadan yaptırdım aracı alırken (renault) bayi bizimle anlaşması olan bi firmadan yaptırırsanız daha rahat edersiniz demişlerdi o yüzden bu firmayı tercih ettim 1200 e yaptırdım (bu firma da öğretmen indirimi yaptılar) bir de sigortam.net e girip oradan bi teklif isteyin üç aşşağı beş yukarı oradaki fiyatlar civarında oluyor piyasanın teklif ettiği fiyatlar.

Öğretmenlere en çok indirimi Allianz yapıyor sanırım. Ben en uygun fiyatı ordan aldım ve yaptırdım kaskomu.

Şurdan bir bakın : https://artiksirasende.avivasigorta.com.tr/default.aspx (acentanın alacağı komisyon size kalmış oluyor)

- 2011 Lancer invite
- ilk araç
- ehliyet 3 yıl

axa 4000 tl fiyat çekti.

diğer şirketlerden de min. 1800 fiyat aldım.
verdiğim adresten full teminatla 1480'e temin edebildim. (Daha yaptıramadım)
Aynı şartlarda kendi acentaları dahi 1800 tl istemişlerdi.

Bir inceleyin isterseniz. Canlı destekten kafanıza takılanları sorabilirsiniz.

bende kasko bedeli 10.925 tl yazıyor, Allah korusun araç pert oldumu bu kadar mı ödeme yapacaklar yani?

serkanaytekin' Alıntı:
bende kasko bedeli 10.925 tl yazıyor, Allah korusun araç pert oldumu bu kadar mı ödeme yapacaklar yani?
muhtemelen o kadar ödeme alabilirsiniz..işin kötüsü araç bedelinin %60 ı kadar bi hasar oluştuğu an da aracı perte ayırırlar..dava falan açıp güncel bedelini de bi şekilde alabilenler oluyormuş...belki kasko fiyatı ucuz çıksın diye araç bedelini düşük göstermiş olabilirler..banada aynı şeyi yapmışlardı 11500 gözüküyordu;160 lira fark verip 15500 liraya çıkardım..bu kasko olayların da numara çok..

BBNET
Geri