bilgin5255
Aktif Üye
DotCom' Alıntı:Pazarlık payınızın da olduğunu düşünerek fiyat makul diyebilirim.
Hayırlı satışlar.
aynenbadi' Alıntı:km fazla sanki
abs yok hocam benimkindehaluk_erdeger' Alıntı:abs li hocam onu da yaz
bir araç için senelik 20bin km normal. zaten hiç arabaya binmiyorum deseniz senelik 10-15 bin km oluyor. dolayısıyla 10 yaşındaki bir arabanın 80-90 km'de olması bana pek inandırıcı gelmiyor. eğer adam senelik bakımlarını yetkili serviste yaptırmadıysa km düşürüldüğünü anlamak pek mümkün değil.aynenbadi' Alıntı:km fazla sanki
aracı aksesuar niyetine mi aldınız hocamRüzgara Karşı'' Alıntı:hocam belli olmaz, benim araç geçen ay 1 senesini doldurdu. km 8300. arada şehir dışı yapmasaydım daha da az olurdu...
yani hocam 17 ile 17buçuk arası bir fiyata vermeyi düşünüyorummikaback' Alıntı:son fiyat nedir hocam bizim matematikçi araba arıyor da haber vereyim.
hocam büyük bir ilçede çalışıyorum. ilçe içinde ne kadar dolansam da çok km yapmıyorum, arada yakın ilçeye ve il merkezine gezmeye gittiğimde biniyorum. memlekete gittiğimde otobüsle gidiyorum çünkü benzin parasına değmiyor, zaten babamın arabasını kullanıyorum gittiğimde. gönlümce biniyorum.... ee normal yani şehir dışı pek yapmayınca :=)bilgin5255' Alıntı:aracı aksesuar niyetine mi aldınız hocamRüzgara Karşı'' Alıntı:hocam belli olmaz, benim araç geçen ay 1 senesini doldurdu. km 8300. arada şehir dışı yapmasaydım daha da az olurdu...![]()