arabamı satıyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan brvysl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
bu devirde 17 kuruş yakan araç mı kaldı hocam..abartılı yazmışsınız ki opel imkansız bu kadar az yakmaz

lpgyi aldığı fiyata bağlı.Benim tükeitm değerim 6.8lt/100km.lpgyi 2,40'dan aldığım yer oluyor. 2,90dan aldığım yer oluyor

bende de aynısı var. 17 krs yakması imkansız gibi geliyor. sizinki özel üretim mi acaba

bu nasıl bir fiyat bu nasıl bir yakıt tüketimi anlamadım :) alım satım yapıyor olabilir. Kaç kişi inandı yazılanlara

hocam neden aracın plakasını gizlediniz plakalarda merak ettim bi sorunla karşılaşan oluyor mu açık plaka yazınca?

tati' Alıntı:
bu nasıl bir fiyat bu nasıl bir yakıt tüketimi anlamadım alım satım yapıyor olabilir. Kaç kişi inandı yazılanlara

ne alım satımı hocam hayret bişe ya. ben arabanın ne yaktığını hesaplamayı bilmiyormuyum sanki. fiyatı da ben koymadım servisin verdiği fiyatın üstüne 1000 tl de ben ekledim anlaşıldı mı

brvysl' Alıntı:
tati' Alıntı:
bu nasıl bir fiyat bu nasıl bir yakıt tüketimi anlamadım alım satım yapıyor olabilir. Kaç kişi inandı yazılanlara

ne alım satımı hocam hayret bişe ya. ben arabanın ne yaktığını hesaplamayı bilmiyormuyum sanki. fiyatı da ben koymadım servisin verdiği fiyatın üstüne 1000 tl de ben ekledim anlaşıldı mı

hayırlı satışlar diyorum ancak plakayı açık bırakmanı tavsiye ederim . Güven için büyük sıkıntı

bu araba tüpte bu kadar yakıyor sa dizeli ne kadar yakar acaba çok meraklandım şimdi
bizdede opel vardı ama demekki biz opeli gözümüzde büyütmüşüz

bence sadece uzun yolda 17 krş yakabilir normal durum. bizim burada tüp 2.40 tl

neyse arkadaşlar siz olayı yemekteyiz programına çevirdiniz. maşallah benim arabayı benden iyi biliyormuşsunuz. 3 senedir ben arabayı hep yanlış anlamışım. gizliden fazla fazla yakıyormuş da benim haberim yokmuş. bu araba bu yaz ş.urfa denizli arası ve de yolun yarısı otoban olmasına rağmen bu kadar yaktı diyorum. bu arada lpg dizelden daha az tutuyor bilmeyenler için hatırlatayım.

arabaya bak utanmasa depoya yakıt ekleyecek.. Doğru olma ihtimaline maşallah diyelim..

hbasdereli' Alıntı:
arabaya bak utanmasa depoya yakıt ekleyecek.. Doğru olma ihtimaline maşallah diyelim..
:D

espri güzeldi hocam ama brvysl hocam söylediği teknik açıdan yanlış değil.
opel 1.6 benzin tüketimi
Şehir içi yakıt tüketimi 8.5 (8.4) L/100 km
Şehir dışı yakıt tüketimi 5.5 (5.4) L/100 km
Ortalama Yakıt tüketimi 6.6 (6.5) L/100 km

bu verilere göre lpg uzun yolda aşağı yukarı 7 litre falan yakar. yani kilometresi 17,5 kuruşa falan gelir.(litre fiyatı 2,50 tl)

mruh' Alıntı:
hbasdereli' Alıntı:
:D

espri güzeldi hocam ama brvysl hocam söylediği teknik açıdan yanlış değil.
opel 1.6 benzin tüketimi
Şehir içi yakıt tüketimi 8.5 (8.4) L/100 km
Şehir dışı yakıt tüketimi 5.5 (5.4) L/100 km
Ortalama Yakıt tüketimi 6.6 (6.5) L/100 km

bu verilere göre lpg uzun yolda aşağı yukarı 7 litre falan yakar. yani kilometresi 17,5 kuruşa falan gelir.(litre fiyatı 2,50 tl)

hele şükür ya teşekkür ederim hocam delillerle konuştuğunuz için.

Bende de focus 2000 1.6 var 2.90 dan fulledim. ölçtüğümde km de 21 kuruş yaktı. 17 - 18 kuruşlar abartı olmaz lpg yi 2.40lardan alırsan

BBNET
Geri