halk' Alıntı:Tıpkısının aynısı bende de var. Altı yüksektir. Köy yollarında bile rahat edersiniz. Az yakar. Bagajı geniş. Tek eksiği klima. Onu da camı açıp serinlersiniz. Ama ufak çocuk varsa camı açarak olmaz. Bir tane taktırırsınız. Hidrolik direksiyon. Görüş açısı iyidir.
muallimtamer' Alıntı:halk' Alıntı:Tıpkısının aynısı bende de var. Altı yüksektir. Köy yollarında bile rahat edersiniz. Az yakar. Bagajı geniş. Tek eksiği klima. Onu da camı açıp serinlersiniz. Ama ufak çocuk varsa camı açarak olmaz. Bir tane taktırırsınız. Hidrolik direksiyon. Görüş açısı iyidir.
Tek eksigi klima demişsiniz... Ama ilanda hocam klimalı olduğunu belirtmiş... Eksiği yok yani.![]()
halk' Alıntı:Tıpkısının aynısı bende de var. Altı yüksektir. Köy yollarında bile rahat edersiniz. Az yakar. Bagajı geniş. Tek eksiği klima. Onu da camı açıp serinlersiniz. Ama ufak çocuk varsa camı açarak olmaz. Bir tane taktırırsınız. Hidrolik direksiyon. Görüş açısı iyidir.
fsubay' Alıntı:Hocam benimkinde alarm da var Kayseri de taktırdım , lpg si ise sıradan bir sistem değil landi renzo bilen bilir. ben 1,5 yıl önce 1500 lira vererek taktırdım. Sadece dediğin gibi cd çalar yok.
fsubay' Alıntı:Hocam benimkinde alarm da var Kayseri de taktırdım , lpg si ise sıradan bir sistem değil landi renzo bilen bilir. ben 1,5 yıl önce 1500 lira vererek taktırdım. Sadece dediğin gibi cd çalar yok.
gözün aydın hocamfsubay' Alıntı:Arkadaşlar arabamı sattım herkese çok teşekkür ederim...