Arabamı satıyorum...Bi bakar mısınız?

Kodla Büyü
Resimlerin hepsini gündüz ve daha net çekseydin iyi olurdu hocam

gözünü seviyim hocam gül gibi araban var (benim en çok sevdiğim arabalardan biri) böyle mi resim çekilir? iyi resim araç satışının bir numaralı kuralıdır, şu resimleri gündüz çekin bakın o zaman nasıl satıyorsunuz. hayırlı satışlar ben de arabamı sahibinden e koydum 6 gün oldu bakalım bekliyoruz müşterileri (golf 4)

Satacağın arabanın fotoğraflarını neden gece çekiyorsun? Ben de art niyet ararım.

hocam direksiyon kılıfını niye taktınız sıfır araca. kullanımı rahatmı o kılıfla bende de aynı araç var ama 2005 direksiyonu yeniden kaplatmayı düşünüyorum kılıf işi görürmü acaba

Hocam Arabasını satmak için girdiği siteden yorumların desteği ile bir de erzurumdan arabayı satışa çıkarmış olması vesilesi ile, paralel yapı olarak çıkma yolunda ilerliyor.. hadi bakalım :D

gece gece aklına arabayı satmak nerden geldi hocam..

ben de seçimimi art niyet aramaktan yana kullanıyorum ve kıllanıyorum :)

Ya adamı arabayı satılığa çıkardığına pişman ettiniz :puhaha: yok pahalı yok plaka neden gizli yok fotoğraflar gece çekilmiş bu ne arkadaş

tek tek cevap vereyim yazdığınız için teşekkürler.

hocam arabayı ev almak için satıyorum.gece birden aklıma geldi ilan verme fikri ama resimler daha önceden rastgele çekilmişti hani ilana vermek için değil telefonda olanı koydum

plaka gizli değil bilakis açık çektim flash patlayınca çıkmamış

kılıfta bir sıkıntı yok kaydırmıyor ama alışması biraz zaman alabilir

Son olarak 43500 e satıldı.

Herkese teşekkürler...

BBNET
Geri