Arabamı satıyorum arkadaşlar

Kodla Büyü
kardeş araban güzelmiş aynı zaman da temize benziyor...param olsa alırdım valla...

araba güzel ama 2003 piyasası malum en fazla 18 bin eder hocam temizdir diye hadi olsun 19.5 olsun. alıcı deilim ama bulursan 19.5 veren sat hemen malum yaz bitiyor bu rakamları bile göremezsin bir kaç ay sonra.

fiyat çok uçuk değil mi ya, ben de bir arkadaşımdan polo almak istiyorum. onunki 2008 model ama piyasası bu kadar değil sanırım

araban temiz gibi hocam ama o fiyata dizeli alınır. sana hayırlı satışlar...

Piyasayla ilgileniyor musunuz bilmiyorum ancak arkadaşlar yarın 12 de bir alıcı arabaya bakmaya geliyor. İllada 21 diye tutturdu ancak taviz vermeden 21.500 e arabayı vereceğim.
İlanları incelerseniz bu araba kışın 19 bin civarı idi. Şu an ederi bu çok diyenler yanılıyorlar ya da şu an ki piyasayı bilmiyorlar.

kışın 2008ini 22.000 verdim. ben daha büyük alacam diye 500-1000 aramadan verdim ama şu anda verdiğim araç 25.000 civarında gidiyo piyasa. 21.500ünü bilmem ama 20.000 eder kesinlikle. ancak temiz masraf çıkartmaz diyen arkadaşlar daha yukarı çıkar mı bilemem. hocam temiz bakmış arabasına istemek onunda hakkı.

Anlamıyorsunuz bari kuru gürültü yapmayın. Ben de öğretmenim ama bu camia da bedavacı çok olmuş.

Arkadaşlar dün saat 15 de koyduğum ilanı bugün saat 12:30 itibariyle kaporayı aldım. 21.250 ye anlaştık.
Şimdi pahalı diyen arkadaşlara duyurulur.

BBNET
Geri