yaz hocam bi memur arabası da keyfimiz yerine gelsin, istek parça gibi oldugamer99' Alıntı:ben yazmıyayım
çıta epey yükselmiş
![]()
Hocam özellikle senin Arabanın markasını çok merak ediyorum, [emoji594][emoji595][emoji593][emoji592][emoji604][emoji597][emoji590][emoji598][emoji591][emoji609]gamer99' Alıntı:ben yazmıyayım
çıta epey yükselmiş
![]()
wes' Alıntı:Herkes baya marka değiştirmiş ben bir markaya takılmışım
2006 Citroen c3
2012 Citroen C4
Arabanın markasını yazmak neden görgüsüzlük olsun ki, milletin çalıp çırpmadan, hırsızlık yapmadan alnın teriyle çalışıp helalinden Kazandığı parayla üçbeş kuruş biriktirip bin zorlukla aldığı arabasının markasını yazması hiç de görgüsüzlük değil arkadaşımalitevetoglu34' Alıntı:2015 model görgüsüzler 1.6L station
atakom' Alıntı:Arabanın markasını yazmak neden görgüsüzlük olsun ki, milletin çalıp çırpmadan, hırsızlık yapmadan alnın teriyle çalışıp helalinden Kazandığı parayla üçbeş kuruş biriktirip bin zorlukla aldığı arabasının markasını yazması hiç de görgüsüzlük değil arkadaşımalitevetoglu34' Alıntı:2015 model görgüsüzler 1.6L station
Hocam araban nasıl, ben de bu model versiyon olanını düşünüyorum, yakıt konusunda ne yakıyor lpg varmı?Yalnız_Kurt' Alıntı:2013 Kia Sportage EcoDynamic GSL Plus
hangi model? memnun musun hocam?wswswq' Alıntı:Golf 2015