kemalaltay
Aktif Üye
Arkadaşlar golf 6 1.4 TSI benzinli şekerbeyazı araç almak istiyorum. Çevresinde satan arkadaşlar varsa burada paylaşabilir mi?
kafkas' Alıntı:Maddi durumunuz çok iyi değilse 1.4 TSI tavsiye etmem.
Opel Astra 1.4 TSI var arkadaşımda çok şikayetçi yakıttan bilgine sayın hocam.
Saygılar
astra classic 3 'ün (baz modeli) 1.6 motorun yakın tüketimi nasıl acaba? fabrika verilerine göre ortalama 6.2 lt gözüküyor. şehir içi ve şehir dışı ne kadar yakar hocam?Zizu_' Alıntı:kafkas' Alıntı:Maddi durumunuz çok iyi değilse 1.4 TSI tavsiye etmem.
Saygılar
valla bende de 1,4 TSI var çok memnunum ve piyasada en çok tutulan motor
aslında arabalar az yakıyor da benzin pahalı hocam
Rüzgara Karşı'' Alıntı:astra classic 3 'ün (baz modeli) 1.6 motorun yakın tüketimi nasıl acaba? fabrika verilerine göre ortalama 6.2 lt gözüküyor. şehir içi ve şehir dışı ne kadar yakar hocam?Zizu_' Alıntı:kafkas' Alıntı:Maddi durumunuz çok iyi değilse 1.4 TSI tavsiye etmem.
Saygılar
hbasdereli' Alıntı:Rüzgara Karşı'' Alıntı:astra classic 3 'ün (baz modeli) 1.6 motorun yakın tüketimi nasıl acaba? fabrika verilerine göre ortalama 6.2 lt gözüküyor. şehir içi ve şehir dışı ne kadar yakar hocam?Zizu_' Alıntı:kafkas' Alıntı:Maddi durumunuz çok iyi değilse 1.4 TSI tavsiye etmem.
Saygılar
30 kuruş veya daha fazla hocam tahminlerime göre..
Vw değer kaybetmez hocam golf 7 fiyatlarının çok uçuk olacagı konuşuluyordu doğru çıkarsa golf 6 nın fiyatı düşmez diye düşünüyorum. 6 ile 7 arasında çok bariz farkta yok zaten. Bunlar benim düşüncem tabi forumda bu işten anlayan arkadaşlar vardır.kemalaltay' Alıntı:golf 7 çıktığında golf 6 nın fiyatı çok düşer mi? yani şimdi golf 6 alsam çok zarar edermiyim.