araba

Kodla Büyü

kemalaltay

Aktif Üye
Arkadaşlar golf 6 1.4 TSI benzinli şekerbeyazı araç almak istiyorum. Çevresinde satan arkadaşlar varsa burada paylaşabilir mi?

hocam golf 7 çıkacak birkaç ay sonra bu yüzden golf 6 da kampanya var şu an 2. el ile 0 km arasında çok az bir fark var fiyat olarak imkanın varsa git 0 al bence 2011 de bende öyle yapmıştım polo bayide 32500 idi ikinci eline 30 istiyorlardı vw bi kampanya yaptı gittim 31e 0 km aldım iyikide öyle yapmışım 0 ayrı oluyor. boyası varmı yağı suyu değiştimi derdin olmuyor kafan rahat kontağı çevir arkana bakmadan türkiye turuna çık istersen.

Hocam sordum da ellerinde yokmuş. Siparişte almıyorlarmış. Ne yapayım şimdi. Golf 7 yi beklesem o da 50.000 den aşağı olmaz herhalde.

anladım da adamlar almış 43000 e arabayı yapmış 10-15bin 41-42 çekiyorlar ikinci eline. istersen yeni astra bak 1.4 turbolardan onlarda güzel

Maddi durumunuz çok iyi değilse 1.4 TSI tavsiye etmem.

Opel Astra 1.4 TSI var arkadaşımda çok şikayetçi yakıttan bilgine sayın hocam.

Saygılar

kafkas' Alıntı:

Saygılar

valla bende de 1,4 TSI var çok memnunum ve piyasada en çok tutulan motor
aslında arabalar az yakıyor da benzin pahalı hocam

Zizu_' Alıntı:
kafkas' Alıntı:

Saygılar

astra classic 3 'ün (baz modeli) 1.6 motorun yakın tüketimi nasıl acaba? fabrika verilerine göre ortalama 6.2 lt gözüküyor. şehir içi ve şehir dışı ne kadar yakar hocam?

Rüzgara Karşı'' Alıntı:
Zizu_' Alıntı:
kafkas' Alıntı:

Saygılar

astra classic 3 'ün (baz modeli) 1.6 motorun yakın tüketimi nasıl acaba? fabrika verilerine göre ortalama 6.2 lt gözüküyor. şehir içi ve şehir dışı ne kadar yakar hocam?

30 kuruş veya daha fazla hocam tahminlerime göre..

hbasdereli' Alıntı:
Rüzgara Karşı'' Alıntı:
Zizu_' Alıntı:
kafkas' Alıntı:

Saygılar

30 kuruş veya daha fazla hocam tahminlerime göre..

benzinin litresi 4,85 ş.içinde 1.6 motorlu bi araç asla 7 - 7,5 litreden aşağı yakmaz bu durumda en iyi ihtimalle km. de 34 kuruş yakar astra clasic..fabrika verileri çoğunlukla ORTALAMA tüketim değeridir yani ş.içi + ş.dışı karışık.. ş.dışına çıkınca belki 5,5 - 6 litre yakar ama araçlar çoğunlukla ş.içi kullanıldığından;ş.içi değerleri baz almakta fayda var..

kemalaltay' Alıntı:
golf 7 çıktığında golf 6 nın fiyatı çok düşer mi? yani şimdi golf 6 alsam çok zarar edermiyim.
Vw değer kaybetmez hocam golf 7 fiyatlarının çok uçuk olacagı konuşuluyordu doğru çıkarsa golf 6 nın fiyatı düşmez diye düşünüyorum. 6 ile 7 arasında çok bariz farkta yok zaten. Bunlar benim düşüncem tabi forumda bu işten anlayan arkadaşlar vardır.

Golf 7 fiyatı çok uçuk olmaz bence - sadece trend donanımını çok boş yaparlar , comfortline ile arasındaki fiyat farkını artırırlar.
Gözünüz korkmasın 50 bin olacak diye. 1.4 TSı trend modeli en fazla 44-45 olur.

BBNET
Geri