araba satın almak istiyorum.

Kodla Büyü

farukdogu

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar arabadan fazla anlayan birisi değilim. 10.000-12.000 tl arası bir araba almak istiyorum ne önerirsiniz. ama eski kasa araba istemiyorum doğan, şahin, broadway gibi. şimdiden teşekkürler.
benim için öncelik fiyat daha sonra beni yolda bırakmayacak bir araba.

dostum benim arabayı satayım sana. peugeot 206 2000 model. henüz pazara çıkarmadım. yeni düğün yaptım. 13 e veririm sana.

Ben de aynı durumdayım. Şu anda kararım opel corsa swing. Internetten okuduğum tavsiye ve yorumlarda biraz külfeti olmasına rağmen muhakkak arabanın servise götürülüp gösterilmesi ve expertiz çalışması yapılması tavsiye ediliyor. Servise sordum 75 lira dedi. A dan Z ye inceliyorlar ve tarafsız bir şekilde sana söylüyorlar arabanın alınıp alınamayacağını. sahibinden.com da bir çok araba var. Oradan bulabilirsin.

cyberstar' Alıntı:
dostum benim arabayı satayım sana. peugeot 206 2000 model. henüz pazara çıkarmadım. yeni düğün yaptım. 13 e veririm sana.

bende yeni düğün yaptım arabayı kredi ile alacağım o yüzden fazla açılmak istemiyorum şimdilik. tek maaş 13 çok benim için ama teşekkürler

hocam 1.2 16v fiat albea.. tavsiye ederim. 2002 - 2003 model bulabilirsin. benim eski arabam. hemyakıt çok iyi. hemde tam bir aile arabası.. şimdiden hayırlı olsun. kazasız belasız...

massoud' Alıntı:
hocam 1.2 16v fiat albea.. tavsiye ederim. 2002 - 2003 model bulabilirsin. benim eski arabam. hemyakıt çok iyi. hemde tam bir aile arabası.. şimdiden hayırlı olsun. kazasız belasız...

teşekkürler hocam :)

2000 model Laguna dizel olabilir.13000-13500 TL ye çıkarsanız.
Laguna 1.9 dizel çok yakar diyen arkadaşa aracın teknik özelliklerine bakmasını tavsiye ederim...

o paraya alacağın arabaya bol bol masraf yapar satarsın. 12-13 e alınacak arabanın pili bitmiştir millet elden çıkarıyodur artık :!:

hocam herkesin önerisi farklı olacaktır mutlaka.farklı alternatiflerin olabilir. klimalı lpg li bir palio.yada 96 model 1.3 motor corolla lar. belkide dacia logan olabilir 2005 modelden baslarlar.lpg li bulursan 13-14 civarı olur sanırım

BBNET
Geri