araba değiştirmek istiyorum

Kodla Büyü

dobradobra10

Site Gezgini
arkadaşlar şu anda bende 2006 seat cordoba 1.4 tdi var ama ben arabamadan memnun değilim..değiştirmek istiorum ve sıfır fiat doblo(geniş aile) almak istiyorum..memleket uzak olduğu için bagaj çok lazım oluyor inş yakında bebekte olacak daha çok olcak malzeme..

nasıl olur acaba siz ne dersiniz piişman olurmuyum...doblo kullanan arkadaşlarında görüşlerini alabilirim inş..

hocam neden memnun değilsiniz.bende ilerde sizin arabadan almak için niyetleniyodum.sizi bulmuşken sorayım kullanan birisi olarak nasıl bir arabadır seat cordoba

hocam açıkçası hiç tavsiye etmem alma derim..
1.araba 3 silindir ve çok gürültü yapıyor
2.içine ses alıyor ve uzun yolda insanı yoruyor
3.arabada süspansiyon çok zayıf
4.arabanın içi çok dar özellikle arka kısım
5.arabanın göğüs kısmı çook gıcık

haa diceksin ki sen niye aldın o zaman benim ilk arabamdı özellikleri güzel ve az yakıyor diye aldım ama normal piyasada yakan araçarla aynı yakıyor..açıkçası ben beğenmedim tavsiye etmem..

dobradobra10' Alıntı:
hocam açıkçası hiç tavsiye etmem alma derim..
1.araba 3 silindir ve çok gürültü yapıyor
2.içine ses alıyor ve uzun yolda insanı yoruyor
3.arabada süspansiyon çok zayıf
4.arabanın içi çok dar özellikle arka kısım
5.arabanın göğüs kısmı çook gıcık

haa diceksin ki sen niye aldın o zaman benim ilk arabamdı özellikleri güzel ve az yakıyor diye aldım ama normal piyasada yakan araçarla aynı yakıyor..açıkçası ben beğenmedim tavsiye etmem..

hocam arabayı kime satmayı düüşünüyorsunuz burada ilan vermiyeceğiniz kesin :)

bu arada dobra dobra iyi uymuş size..

Hocam Merhaba ;
Fiat doblo alırsanız arka süspansiyonuna dikkat edin makaslı olmasın.Şayet makaslı alırsan arkada oturan seke seke gider.Onun yerine Cady partner combo gibi makaslı değilde amatisörlü olanlarından tercih etmenizi tavsiye ederim.Almadan önce yenge hanımı arka koltuğa oturt bir gezdir.Arkanın rahat olup olmamamasına karar versin ondan sonra al derim. Doblo ile K.Ereğliden Amasraya gittik.Eşim arkadaydı bir daha binmemeye töbe etti. Tavsiyem yenge arkada otursun biraz tur atın şehir içinde hafif bozuk yolda.Sonra karar verin. Bu arada araba tercih meselesi.Bana para verseler ben linea ya binmem hele arka koltuğun konforsuzluğunu gördükten sonra. Megana binmem. Bunlar benim tercihim.Eniştem megandan başkasına binmek istemiyor.Arkadaşım fiattan vaz geçmiyor. Bende mondeodan vazgeçmiyorum. Bunlar tercih meselesi. Sen beğendikten sonra bin test et sonra karar ver biz ne desek objektif olamayız. Bak kimde seat cordoba seviyor.
Saygılarımla.

Seat tan başlamışsın Toledo ile devam et.sürüşü rahat ve keyifli,arka koltuğu 10 numara rahat,bagajı geniş,D sınıfı bir araç.

BBNET
Geri