Araba almayı düşünüyorum... Elinde olan varsa içeriği okusun

Kodla Büyü

baynadir

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlarım birkaç çeşit araç beğendim elinde olan ve satmayı düşünen varsa görüşelim...

lütfen sedan ve 1.6 LPG li olsun :) (30 bin TL yi aşmaması rica olunur)...
2004 veya biraz daha üstü renault megane 2 dynamic...
2003 veya daha üstü opel astra elegance, veya toyota corolla sol / vvt-i sol...
2003 veya daha üstü ford focus comford veya collection...

2009 veya daha üstü renault symbol 1.5 dci dizel motor (km çok olmamalı)
2009 veya daha üstü dacia sandero stepway 1.6 benzin veya 1.5 dci motor... (sadece bu hatchback)

ARKADAŞLAR BEN ADANA MERKEZDEYİM... YAKIN İLLERDENDE ARACI OLAN VARSA BAKABİLİRİM.

Elimde yok hocam.

Hangi illerden baktığınızı belirtirseniz daha detaylı sonuçlar alınabilir.

Hayırlısı denk gelsin sayın hocam , araba araştırmaya devam ediyorum hala.

Çekiliş vardı ondan da çıkmadı :-)

baynadir' Alıntı:
sehzade' Alıntı:
Kriterlerine tam olarak uymasa da benim kocaoğlan da satılık. İlanı incele hocam. Kafana takılan bir yer ya da sormak istediğin bir şey olursa telefondan arayabilirsin...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 402/detay/

hocam araban süper... alacak durumum olsa başka araca bakmadan seninle pazarlığa girerdim ama fiyat beni aşıyor maalesef...

Hocam inşallah çok da iyi araçlar senin olur. Aracımdan çok ama çok memnunum. Tabiri caizse gözümden sakınıyorum aracımı. Değiştirme sebebim bagajı daha geniş bir araç almak. (Megane Sport Tourer)

Hocam temiz ikinci el araç bulmak çok ama çok zor. Biniciysen (ki öyle söylüyorsun) 2 ye 3 e bakma içine sinen aracı al.

rifatt hocam 1.3 linealar şehir içinde çok yakıyorlar. activ içinde biraz yüksek gibi fiyatın :)...

sehzade' Alıntı:
baynadir' Alıntı:
sehzade' Alıntı:
Kriterlerine tam olarak uymasa da benim kocaoğlan da satılık. İlanı incele hocam. Kafana takılan bir yer ya da sormak istediğin bir şey olursa telefondan arayabilirsin...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 402/detay/

hocam araban süper... alacak durumum olsa başka araca bakmadan seninle pazarlığa girerdim ama fiyat beni aşıyor maalesef...

Hocam inşallah çok da iyi araçlar senin olur. Aracımdan çok ama çok memnunum. Tabiri caizse gözümden sakınıyorum aracımı. Değiştirme sebebim bagajı daha geniş bir araç almak. (Megane Sport Tourer)

Hocam temiz ikinci el araç bulmak çok ama çok zor. Biniciysen (ki öyle söylüyorsun) 2 ye 3 e bakma içine sinen aracı al.

tşk ederim hocam :)... bi tane bilecikte buldum bakalım anlaşırsak yazarım buraya. 1.6 lpg li megane dynamic... gri renk hiç hasar boya vs yok. 125.000 km de... sadece ön camın sağ altında bir taş çarpması sonucu çatlak var dedi. kardeşim orda ona baktıracağım. 27000 istiyor...

2004 focus var bende.bu hafta kesinleşir.satmayı düşünüyorum.
beyaz,2parça boyalı,hasar kayıtsız.130binde,tırger,baskı,klima kopresörü,gazı,bujikabloları,tüpbakımları,...ben değiştirdim.tüpü ben taktırdım
muayene yeni.yag yeni değişti.tüp bakımı yeni yapıldı.

kesinleştirirsem 25 civarı düşünüyorum

okullar kapandığında arabamı sattım, hala alamadım. çok zormuş bu iş.
( yarın on numara oynayacağım çıkarsa sıfır alırım)

ali hocam bende ilk arabamı sattım şimdi daha seçiciyim. insan işi öğrenince böyle oluyor galiba :D...

hocam kaç model bu? herşeye bir kulp buluyorsun diceksiniz belki ama 1.6 lpgli elegance twinport 82.500 km de 2004 model beyaz 27500 istediler halen düşünüyorum. sizinki 196000. biraz fazla gibi...

2003 model benim araç.
10 yaşındaki arabanın sadece 84 bin yaptığına inanma. Şayet inandırıcı geliyorsa al o arabayi derim. opel astra yi şiddetle tavsiye ederim. Ben 6 yıldır kullanıyorum çok memnunum.

2009 model megan2 expression ov, 1,6 lpg li, makyajlı kasa, kül gri(krem gibi), temiz
ilan vermedim. ama niyetim var, ne dersin. 110 binde

halildeniz' Alıntı:
2003 model benim araç.
10 yaşındaki arabanın sadece 84 bin yaptığına inanma. Şayet inandırıcı geliyorsa al o arabayi derim. opel astra yi şiddetle tavsiye ederim. Ben 6 yıldır kullanıyorum çok memnunum.

şase sorgulaması yaptırdım km doğru. sorun yok ama fiyatı o kadar etmez yinede...

Arkadaşlar öncelikle ilgilenen arkadaşlarıma teşekkür ederim... 2010 1.5 dci dizel symbol expression aldım. 2 hava yastığı, abs ve çelik jant var. 77500 km de 2 yerde avuç içi kadar boya var. Triger seti ve baskı balata 4 ay önce değişmiş. Lastikleri 1 yıllık. 25000 Tl ye anlaştık...

BBNET
Geri