ARABA ALMAK NE KADAR DA ZORMUŞ.

Kodla Büyü

SLYMNSMN

Üye
Arkadaşlar 2002-2003-2004 Model honda civic, opel astra, toyota corolla arabalara 20-23 bin tl para verilir mi? İnsan düşündükçe kafası karışıyor.Evlenmeye benziyor ne kadar geciktirirsen o kadar zorlaşıyor.

Hocam piyasada güvenilir insan kalmadı.
O yüzden sıfır alıp, kimseyiyi dinlememek en iyisi

karadelik' Alıntı:
öyle hoca birde fazla burun sokturmayacaksın o tür işlerine gözün kara olacak karar
verdiğini hatasıyla kabulleneceksin ve hayırlısı buymuş deyip Ya Allah diyeceksin.
Kız alırken mi ? araba alırken mi? :D

SLYMNSMN' Alıntı:
Arkadaşlar 2002-2003-2004 Model honda civic, opel astra, toyota corolla arabalara 20-23 bin tl para verilir mi? İnsan düşündükçe kafası karışıyor.Evlenmeye benziyor ne kadar geciktirirsen o kadar zorlaşıyor.

corolla ve civic için verilir, astra için verilmez.

suatozt' Alıntı:
karadelik' Alıntı:
öyle hoca birde fazla burun sokturmayacaksın o tür işlerine gözün kara olacak karar
verdiğini hatasıyla kabulleneceksin ve hayırlısı buymuş deyip Ya Allah diyeceksin.
Kız alırken mi ? araba alırken mi? :D

ömrüm sanayide geçti 0 kız al hoca :mrgreen: :mrgreen:

Vallahi araba satmakta zor. Kiradan kurtulmak için eve destek amaçlı arabamı satmak istiyorum 10 gündür satamıyorum.
Arabam2002 model buz beyazı Renault Megane 1.6 16 V RXİ Dynamique satamıyorum :verymad:

seyyah7989' Alıntı:
Vallahi araba satmakta zor. Kiradan kurtulmak için eve destek amaçlı arabamı satmak istiyorum 10 gündür satamıyorum.
Arabam2002 model buz beyazı Renault Megane 1.6 16 V RXİ Dynamique satamıyorum :verymad:
Hocam arabaya ne istiyorsun?

RoboTek' Alıntı:
12 senede 10 tane araaba değiştim tecrübeli biri olarak şunu söyliyim 2.el alma.Şimdiye nelere para harcadım 2 tane sıfıra binmiştim.Peşin paran varsa git bankaya koy.Şimdi 5000tl peşinatla aylık taksitlerle maaşlı birisi için istediğin sıfır arabayı almak iş değil.Yıka yıka bin.Ömrüm sanayıde geçti.Bir de arabalar eskisi gibi değil iyi yani.Amaç okula eve pikniğe pazara alışverişe götürsün her işini araba ile hızlı görmek iyidir.Bu bağlamda gidip 2008 model tatayı bile 11 bine alıp binmek araba sahibi olmaktır.Yada başka bir araba da olabilir.

Aga bir konudada tecrüben olmasın ya..Makgeyvir gibi adamsin.her konuda bir hatıranı,bir tecrübeni yazıyosun..Süper über hocasın (:

tcoalngsau' Alıntı:
RoboTek' Alıntı:
12 senede 10 tane araaba değiştim tecrübeli biri olarak şunu söyliyim 2.el alma.Şimdiye nelere para harcadım 2 tane sıfıra binmiştim.Peşin paran varsa git bankaya koy.Şimdi 5000tl peşinatla aylık taksitlerle maaşlı birisi için istediğin sıfır arabayı almak iş değil.Yıka yıka bin.Ömrüm sanayıde geçti.Bir de arabalar eskisi gibi değil iyi yani.Amaç okula eve pikniğe pazara alışverişe götürsün her işini araba ile hızlı görmek iyidir.Bu bağlamda gidip 2008 model tatayı bile 11 bine alıp binmek araba sahibi olmaktır.Yada başka bir araba da olabilir.

Aga bir konudada tecrüben olmasın ya..Makgeyvir gibi adamsin.her konuda bir hatıranı,bir tecrübeni yazıyosun..Süper über hocasın (:

:++: :++: :++: :puhaha: :puhaha:

hocam kararsızsan yada karar verdiğin araba seni aşıyorsa gerçekten zordur ama bu işler aceleye gelmez bence iyice bekle araştır. sonra pişmanlık fayda etmiyor. 2004 astra 20 bin verilir. toyota sağlam araba tutuluyorda ben civic 3.seçenek olarak düşünürdüm iç dizaynı benim pek hoşuma gitmiyor.

SLYMNSMN' Alıntı:
2,5 sene önce Sıfır - honda civic in orta donanımlısını 34.000 Tl ye almıştı eniştem. Şimdi 42-44 arası.

Arkadaşların dediği gibi , araba almak ta zor satmak ta.. "corolla ve civic için verilir, astra için verilmez." Diyen arkadaşa katılıyorum.

:( zor sadece yetmiyor. çok çok zor. arabamı sattım model yükselteyim diye. 2 aydır işim gücüm araba aramak bulamıyorum. her taraf sahtekar üç kağıtçı dolu. çok temiz diye bi arabada anlaşıyoruz. servise götürüyorum pert kaydı çıkıyor. diğeri 44.000km de temiz servise bi götürüyoruz geçen yıl 185.000km de servise girmiş. diğeri ilk sahibiyim diyor temiz. bi sorgulatıyorsun 4. sahibi ve rent a car arabası...... artık canıma tak etti gittim ankara tan otodan aldım 5000tl de kapora verdim. son kazıkta onlardan geldi yok sevkiyatta problem var falan filan 1 ay bekletip paramı iade ettiler. artık hatırlı birine mi sattılar daha pahalıya mı sattılar Allaha havale ediyorum. Velasıl elindekinin kıymeti bil. İnsanlara artık güvenmek çok zor. Allah Kötü insanlardan korusun...

Araba ucuzlasın ,alacak mevsimi gelsin derken bakarsın yıllar geçmiş ,yağmurda ıslanmışsın ,karda üşümüsün ,sıcakta yanmışsın... :)

BBNET
Geri