Kız alırken mi ? araba alırken mi?karadelik' Alıntı:öyle hoca birde fazla burun sokturmayacaksın o tür işlerine gözün kara olacak karar
verdiğini hatasıyla kabulleneceksin ve hayırlısı buymuş deyip Ya Allah diyeceksin.
SLYMNSMN' Alıntı:Arkadaşlar 2002-2003-2004 Model honda civic, opel astra, toyota corolla arabalara 20-23 bin tl para verilir mi? İnsan düşündükçe kafası karışıyor.Evlenmeye benziyor ne kadar geciktirirsen o kadar zorlaşıyor.
suatozt' Alıntı:Kız alırken mi ? araba alırken mi?karadelik' Alıntı:öyle hoca birde fazla burun sokturmayacaksın o tür işlerine gözün kara olacak karar
verdiğini hatasıyla kabulleneceksin ve hayırlısı buymuş deyip Ya Allah diyeceksin.![]()
Hocam arabaya ne istiyorsun?seyyah7989' Alıntı:Vallahi araba satmakta zor. Kiradan kurtulmak için eve destek amaçlı arabamı satmak istiyorum 10 gündür satamıyorum.
Arabam2002 model buz beyazı Renault Megane 1.6 16 V RXİ Dynamique satamıyorum :verymad:
RoboTek' Alıntı:12 senede 10 tane araaba değiştim tecrübeli biri olarak şunu söyliyim 2.el alma.Şimdiye nelere para harcadım 2 tane sıfıra binmiştim.Peşin paran varsa git bankaya koy.Şimdi 5000tl peşinatla aylık taksitlerle maaşlı birisi için istediğin sıfır arabayı almak iş değil.Yıka yıka bin.Ömrüm sanayıde geçti.Bir de arabalar eskisi gibi değil iyi yani.Amaç okula eve pikniğe pazara alışverişe götürsün her işini araba ile hızlı görmek iyidir.Bu bağlamda gidip 2008 model tatayı bile 11 bine alıp binmek araba sahibi olmaktır.Yada başka bir araba da olabilir.
tcoalngsau' Alıntı:RoboTek' Alıntı:12 senede 10 tane araaba değiştim tecrübeli biri olarak şunu söyliyim 2.el alma.Şimdiye nelere para harcadım 2 tane sıfıra binmiştim.Peşin paran varsa git bankaya koy.Şimdi 5000tl peşinatla aylık taksitlerle maaşlı birisi için istediğin sıfır arabayı almak iş değil.Yıka yıka bin.Ömrüm sanayıde geçti.Bir de arabalar eskisi gibi değil iyi yani.Amaç okula eve pikniğe pazara alışverişe götürsün her işini araba ile hızlı görmek iyidir.Bu bağlamda gidip 2008 model tatayı bile 11 bine alıp binmek araba sahibi olmaktır.Yada başka bir araba da olabilir.
Aga bir konudada tecrüben olmasın ya..Makgeyvir gibi adamsin.her konuda bir hatıranı,bir tecrübeni yazıyosun..Süper über hocasın![]()
2,5 sene önce Sıfır - honda civic in orta donanımlısını 34.000 Tl ye almıştı eniştem. Şimdi 42-44 arası.SLYMNSMN' Alıntı:Arkadaşlar 2002-2003-2004 Model honda civic, opel astra, toyota corolla arabalara 20-23 bin tl para verilir mi? İnsan düşündükçe kafası karışıyor.Evlenmeye benziyor ne kadar geciktirirsen o kadar zorlaşıyor.