Araba alıcam Sıfır&2.el lütfen önerilerinizi bekliyorum.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mixxim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

mixxim

Üye
17000 tl param var sizce bu fiyata 2.el bir arabamı alamalıyım yoksa sıfır araba kampanyalarından peşinat verip geri kalanı taksitler halinde ödemek mi daha uygun olur. Ayrıca araba marka model önerileriniz ne olur ve uygun kampanyalar hangileridir?

Fordun kampanyası var hocam, biz de bakıyoruz da fiesta 31700, çok güzel, az yakıyor falan filan, 24000 0 faiz muhabbeti

17 bin liralık düşük model ikinci el alırsan sanayide kaybettiğin zaman ve masrafla uğraşırsın , üstüne para bulabilirsen , en az değer kaybeden fazla masraf çıkarmayan yüksek modelli civic golf tarzı arabaları düşünmeni öneririm.

Hocam araç zaten masraflı bir şey bence bütçene göre temiz bir şey bul birde krediyle uğraşma.Sıfır arabayı alıp kredi ödemekten cebinde benzin parası kalmayan tanıdıklarım var.

kizilt07' Alıntı:
ben de ilk araç alma arefesindeyim. Ve bu sözü neredeyse tüm araba sahiplerinden duydum ayrıca bu kişiler arabanın üstünden inmeyen kişiler..
Sanırım araba=masraf da olsa sağladıkları açısından düşününce yapılan masrafları araba sahibi olmanın artılarına değer diye düşünüyorlar..

mevali' Alıntı:
Fordun kampanyası var hocam, biz de bakıyoruz da fiesta 31700, çok güzel, az yakıyor falan filan, 24000 0 faiz muhabbeti

Hocam bu kampanya mantıklı. Ben polo bakıyordum ama Yeni fiesta trende göre çok boş geldi..

2.el de bütçen 17bin ise 15bin civarı arabaya ayır geri kalanı ilede aldığın arabayı bakıma sok temiz temiz bin kafan rahat olsun.2.elde hangi arabayı alırsan al masraf mutlaka olacaktır.krediye bulaşma derim. :+1: Bankaları zengin etme.sıfır alacan kaskosuydu plakasıyadı cardı curdu hı bide boya koruma yok birde lpg taktırma falan derken 34000 olacak 37000 neme lazım.
Tercih senin

sıfır faiz kampanyalrınadaa kanmayın faizi önden peşin alıyorlaar ana parayıda 24 e bölüyorlar 0 faiz neresinde bunun anlamadım.
hadi peşinatsız sıfır faizle versinler bakalım sıkar taabi. :+1:

aynen sıfır faiz hikaye bende sıfır almayı planlıyodum o zaman bana bizzat satış temsilcisi söyledi. temiz 2.el alırsan 5 kuruş yapmazsın

Hocam araba kullanmayı biliyorsanız 1. el bilmiyorsanız 2. el. Araba alırken bir çizikte canınızın yanmayacağı araba olmalı.

Bende alacağım para yok :D

Annemle konuştum az önce şu bizim dava(miras) sonuçlansın dedi. Boşuna sıkıntıya girme dedi. Bekle bir ay dedi. Öyle çok büyük bişey olmaz ama alırız dediyse 30.000 den başlar. Peder kendine üçgenli araba istiyor siz düşünün.

Neyse hayırlısı.

Not Pederin üçgenden kastı.
images

clio
masraf çıkarsa bile çok ucuza halledebilirsin zaten masraf çıkaracak bir özellikleride yok

hocam al corolla 97-98 model efsane araba. kafan rahat etsin (tabi bulabilirsen, bulsan da temizini adamlar elinden çıkarmak istemiyorlar bilgine)

sadece bilgilendirme:
daha önce de başlık açmıştım oyak renault kampanyası diye, eğer tanıdığınız varsa oyak personeli bu kampanya ile araç alabilirsiniz, şöyle ki,
kasım-aralık ayında peşinat veriyorsunuz (miktar size kalmış, biz 12 bin verdik)
sonra kredinizi belirliyorsunuz (miktar size kalmış, biz 16 bin lira çektik (sıfır faizli krediler) )
sonrasında şubat-mart teslimat veriyorsunuz (geriye kalan miktarı aracı alırken ödüyorsunuz 10 bin verdik)
toplamda 38 bin lira verdik, mart 2013 model araç alıyorsunuz, aynı aracın şuandaki fiyatı ise 45.300 lira...

sıfır araç almak isteyen varsa bu seçeneği de değerlendirebilir diyerekten paylaşmış olayım...

bütün gün arabaları inceledim 2. elde dönen üçkağıtları okudum gözüm korktu 2.elden. Sıfır araçlarda da kararsız kaldım yeni symbol, yeni clio, fiesta, hyundai i20, seat ibiza arasında kaldım dizel ve benzinlimi hala karar veremedim yardım lütfen.

BBNET
Geri