sıfır fiyatları arttıkça 2.elde artacaktır. Civic reşat altındır Geçen sene 2004 modelini 2000 tl masraflı haliyle 33 bine 3 günde 2. bakana sattım şimdi 40 istiyorlar aynı arabaya hala satılıyor Türk halkı sanayiye düşmeyeceği arabaya değerini vererek alır. Civic fiyatları kendine hastır, almak zorunlu değildir.eyolcu' Alıntı:sıfırı 89bin olan civic'e 2016 modeline 79 istiyor, kasa değiştirdi 2017de. Bir de boyalı konusuna hastayım. adam çizikli, güneş yanıklı geziyor normal ama boyatınca sorun oluyor, yahu temizlenmiş işte, ağır bir kaza olmadıkça sorun olmamalı ama kime diyecen bunu. Galericilerin çıkardığı bir oyun sanırım.
srknkkc' Alıntı:https://www.donanimhaber.com/otomobil-teknolojileri/haberleri/Otomobilde-yeni-zam-kapida-15001600cc-araclari-kapsiyor.htm
kim sıfır araba alıyor, benim çevremde hele de bu aralar hiç sıfır araba alan yok, benim çevrem mi hep fakirspider23' Alıntı:srknkkc' Alıntı:https://www.donanimhaber.com/otomobil-teknolojileri/haberleri/Otomobilde-yeni-zam-kapida-15001600cc-araclari-kapsiyor.htm
iyice suyunu çıkardılar :verymad: bu neyin vergisi yine;şimdi millet bunu da bahane edip iyice 2.el fiyatlara da abanacak...böyle topluma böyle vergiler müstehak o zaman...hala daha da gidip sıfır araba alıyolar 3-4 sene krediyle onlara da ayrıyetten sevgileri mi sunuyorum...
almayın kardeşim sıfır araba almayın ;o satışlar düştü mü o vergiler nasıl düşüyor hep birlikte görelim...
Hocam belki sen ben alamıyoruz ama birileri alıyor; 2016 MAYIS - 2017 MAYIS araç satışlarını kıyasladığımda;o kadar Zamma-ÖTV artışına döviz artışına rağmen arada çok çok az bir fark var..mayıs 2016 da 70 bin iken mayıs 2017 de düşmüş 65 bine...oysa 30-40 binlere düşmüş olsa ötv indirimi vs..vs..gündeme gelebilirdi..ama alan alıyor işte..dndd' Alıntı:kim sıfır araba alıyor, benim çevremde hele de bu aralar hiç sıfır araba alan yok, benim çevrem mi hep fakirspider23' Alıntı:srknkkc' Alıntı:https://www.donanimhaber.com/otomobil-teknolojileri/haberleri/Otomobilde-yeni-zam-kapida-15001600cc-araclari-kapsiyor.htm
iyice suyunu çıkardılar :verymad: bu neyin vergisi yine;şimdi millet bunu da bahane edip iyice 2.el fiyatlara da abanacak...böyle topluma böyle vergiler müstehak o zaman...hala daha da gidip sıfır araba alıyolar 3-4 sene krediyle onlara da ayrıyetten sevgileri mi sunuyorum...
almayın kardeşim sıfır araba almayın ;o satışlar düştü mü o vergiler nasıl düşüyor hep birlikte görelim...
tespitiniz yanlış insanlar sıfır araba alabilseler zaten ikinciel fiyatları otomatik düşer arz-talep meselesi avrupada insanlar hep sıfır araç alabildiği için kimse ikinci el araba istemiyor o yüzden ikinciel araçlar neredeyse bedava
almancıların dediğine göre sıfır focus fiyatı 20000 avro civarıymış adamlar aylık 2000 avro alıyor e bu durumda adam rahatlıkla gidiyor arabasını alıyor peki bizde nasıl focus 80000 maaş 3000 birikmiş paran da yoksa mortgage gibi bir kredi sistemi olacak ki bu arabayı alabilelim alamıyoruz arkadaş ki alıyor dolayısıyla piyasada araba az ve ikinci el fiyatları uçuyor