Araç satılınca akü garantisi biter mi?

Kodla Büyü

suatozt

Seçkin Üye
Seçkin Üye
bugün akü arızalanmış arabayı çalıştıramadık. Neyse ara kablosuyla komşunun araçtan çalıştırdık. Arabayı yeni aldım akünün garantisinin bitmesine 1 ay var. Akü bayi araç satıldığı için akünün garantisi biter dedi. Garanti kapsamına alamyız dedi. Varmıdır arkadaşlar böyle birşey??

saçmalık. uğraşmak istememiş. garantiyi sahibine mi veriyor yoksa sattığı ürünemi?

suatozt' Alıntı:
bugün akü arızalanmış arabayı çalıştıramadık. Neyse ara kablosuyla komşunun araçtan çalıştırdık. Arabayı yeni aldım akünün garantisinin bitmesine 1 ay var. Akü bayi araç satıldığı için akünün garantisi biter dedi. Garanti kapsamına alamyız dedi. Varmıdır arkadaşlar böyle birşey??

yoktur hocam olurmu öyle şey .Garanti süresi dolmamışsa akü garantilidir.
Aküyü bırakın 2010 model araç satın aldınız diyelim 5 yıl garantili ise sahibi değişti die garantisi bitermi yani.

sinaaat' Alıntı:
suatozt' Alıntı:

yoktur hocam olurmu öyle şey .Garanti süresi dolmamışsa akü garantilidir.
Aküyü bırakın 2010 model araç satın aldınız diyelim 5 yıl garantili ise sahibi değişti die garantisi bitermi yani.
:D mantıklı

Yok hocam öyle şey olur mu? Uğraşmak istememiş. Eğer garanti belgen varsa elinde firmaya şikayet et ilgilenirler. yada akünün ana bayisine gidersen daha iyi olur.

Trende başıma gelen olayı anlatayım;

Öğretmenliğe başladığım senelerde Cumhuriyet ekspresine biniyorum. eee normal olarak öğretmen kimliğim yok. İndirimli bilet alıyorum trene biniyorum. Biletleri kontrol eden bayan öğretmen kimliğimi istiyor ben de öğretmen personel kartım olmadığını fakat öğrtmenliğimi ispat edebileceğim görev yazımın olduğunu söylüyorum. Bayan bunu kabul edemiyoruz öğretmen personel kartının olmaıs gerektiğini söylüyor. Ben ise indirimi kartın mı yoksa öğretmenliğin mi hakettiğini soruyorum. Bu seferlik kabul edelim fakat normalde olmadığını söylüyor. Ben de sorun olmadığını cezalı ödeyeceğimi söylüyorum. Burun havada bu seferlik affedelim sizi diyor. İşte Devlet kurumunu bile söylediği bu daha ne olabilir ki burda önemli olan .....

BBNET
Geri