Araç sahiplerinin çoğu kafayı yemiş

Kodla Büyü

the_korsan

Site Admin
Yönetici
Herkesin arabası kendine kıymetlidir de söz meclisten dışarı millet kafayı yemiş :)
2012 sıfırını elegance bayi 48-49 a bırakıyor ya hu ! Ulen ondan sonra hükümete kızıyoruz hepimiz kazıkçı diye, vatandaş hükümeti geçti 2.el sıfırı geçmiş ötesi var mı..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 3634/detay

İnsanlar gözü karartıp krediye boşa dayanmıyor valla..

Adam belki arabaya yeni bir şeyler yaptırmıştır. Mesela ben arabayı 13 e aldım ama şimdi 14 ten aşağı vermem. Klima, ıvır zıvır her şeyinin bakımı, çelik CMS jantlar, yeni michelin lastikler, oto-teyp, navigasyon....

bu fiyata sıfır navigasyonu vs. olan araba bile alınır. Böyle arkadaşların arabayı satmaya niyeti yok ki arabalarını gösteriyorlar galibaa :)

mesajımı değiştiriyorum.
adam üste 2012yazmış :D
meğer brc nin modeliymiş:D
Kayserim benim

aslında olay şu.adam arabayı alıyor mesela 30 a.ertesi gün ilan koyuyor 35 e .bir keriz bulursam satarım diye.bunu görenler de vay adam arabasına 35 istiyor benimki o zaman 30 rahat eder diyor.sonra da piyasa yükseldi oluyor.bu fiyata kimse almaz zaten...

hakand77' Alıntı:
aslında olay şu.adam arabayı alıyor mesela 30 a.ertesi gün ilan koyuyor 35 e .bir keriz bulursam satarım diye.bunu görenler de vay adam arabasına 35 istiyor benimki o zaman 30 rahat eder diyor.sonra da piyasa yükseldi oluyor.bu fiyata kimse almaz zaten...

valla burada keriz olayı hafif kalır hocam sıfır parasına satıyor maşallah :)

hocam belki hazır bebeği de veriyordur. araba nden darbeli gibi duruyor logo değişmiş :D

araba ev gibi değil.eve yaptığınız ilave şeyler fiyatı artırır ama arabaya ne yaparsanız yapın geri dönüüş yoktur.2.el satıcılardan illallah ettiğim için gittim borç harç sıfır aldım iyide etmişim diyorum şimdi.birde şöyle bir durum var satıcılar kendi malının kusurunu önemsizmiş gibi aktarıyor(sadece kaput orjinaliyle değişti vs) ama alırlarken vay efendim tampon değişmiş çamurluk boyalıymış vs vs gibi laflar ediliyor.ikinci el piyasa berbat en iyisi alınabiliyorsa sıfır almak

29 a aldım 4bin masraf yaptım üzerine ama satarken yine piyasasına bakarım

zencefil58' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2010-honda-civic-1.6-elegance-sanruflu-58.000-km.de-takas-olur-115698320/detay

boyalı diye fiyat bu kadar düşer mi

hocam sen antep şehit kamilin namını bilmiyorsun galiba :D tüm ağır hasarlı, sele gitmiş vs. arabalar orada parça değiştirmeden düzeltilir boyanır güzelce satılır.

hakand77' Alıntı:

İnternetteki ilanların çoğu satmak için değil orda burda "internete koydum şu kadar verdiler benim arabaya" demek için koyuyor yoksa o fiyata satacaklarından felan değil.

ctrl+alt+delete' Alıntı:
araba ev gibi değil.eve yaptığınız ilave şeyler fiyatı artırır ama arabaya ne yaparsanız yapın geri dönüüş yoktur.2.el satıcılardan illallah ettiğim için gittim borç harç sıfır aldım iyide etmişim diyorum şimdi.birde şöyle bir durum var satıcılar kendi malının kusurunu önemsizmiş gibi aktarıyor(sadece kaput orjinaliyle değişti vs) ama alırlarken vay efendim tampon değişmiş çamurluk boyalıymış vs vs gibi laflar ediliyor.ikinci el piyasa berbat en iyisi alınabiliyorsa sıfır almak

Hocam sizinle aynı görüşü paylaşıyorum ve durumu müsait olan arkadaşlara da tavsiye ediyorum. İlk arabamı galeriden pek de detaylı araştırmasını yapmadan almıştım çoookk canım yandı hem km değişmiş çıktı hem boyalı çıktı ve km yüksek olduğundan neredeyse iki ayda bir 250 tl masraf yapar olmuştum sürekli bişeyi arıza veriyordu dayanamadım gittim sıfır araç aldım şimdi kafam o kadar rahat ki ne boyalımı değişeni varmı derdi kaldı ne km si yüksek derdi kaldı ne de masraf çıkarıyor. aracım henüz 460 km de. 194000 km nerde 460 nerde. borçlanarak aldım ama sanki üzerimden büyük bir yükü atmış gibiyim. araç alıp da en az 6-7 sene binmeyi düşünen arkadaşlara tavsiyemdir. o paraya şu markanın 3-4 yaşındaki çok güzel arabasını alırım akımına kapılmadan gidip sıfır araç alan. Bu sene alırım seneye belki satarım durumu olanlar için geçerli değildir bu tavsiyem çünkü zarar ederler. Gerçekten banttan yeni inmiş araç kullanmanın tadı başkaymış :)

0nursah' Alıntı:
ctrl+alt+delete' Alıntı:

Hocam sizinle aynı görüşü paylaşıyorum ve durumu müsait olan arkadaşlara da tavsiye ediyorum. İlk arabamı galeriden pek de detaylı araştırmasını yapmadan almıştım çoookk canım yandı hem km değişmiş çıktı hem boyalı çıktı ve km yüksek olduğundan neredeyse iki ayda bir 250 tl masraf yapar olmuştum sürekli bişeyi arıza veriyordu dayanamadım gittim sıfır araç aldım şimdi kafam o kadar rahat ki ne boyalımı değişeni varmı derdi kaldı ne km si yüksek derdi kaldı ne de masraf çıkarıyor. aracım henüz 460 km de. 194000 km nerde 460 nerde. borçlanarak aldım ama sanki üzerimden büyük bir yükü atmış gibiyim. araç alıp da en az 6-7 sene binmeyi düşünen arkadaşlara tavsiyemdir. o paraya şu markanın 3-4 yaşındaki çok güzel arabasını alırım akımına kapılmadan gidip sıfır araç alan. Bu sene alırım seneye belki satarım durumu olanlar için geçerli değildir bu tavsiyem çünkü zarar ederler. Gerçekten banttan yeni inmiş araç kullanmanın tadı başkaymış :)

öyle valla hocam ayrıca düşük model sıfır 2.el yüksek modelden daha iyidir bence.zaten 2.el alırken devir sigorta plaka vs işlemleri için 1000 tl civarı giderken 0 otomobilde bayiler hallediyor bu işi.uzun süre kullanmayı düşünenler 0 baksa daha iyi bence

süslemeler çıkartmalar falan iğrenç bi araba olmuş. değerinden aşağı verse de alınmaz.

Sıfır araba baldan tatlıdır... İkinci elde ben de çok zarar ettim. şöyle söyleyeyim. 2 araba değiştim...toplam zararım en az 5 milyar...

hocam bu sahibinden.com a ilan verenlerin %90'ı satıcı değil.millet fantazi olsun diye arabalarıını sahibinden e koyuyorlar.ondan sonrada piyasa yükseldi oluyor.

salih erden bugün ilana bakacak...
- oooo arabaya bugün bakan sayısı 500 kişi olmuşşşş
artık bu gecede rahat rahat uyur...

BBNET
Geri