Araç konusunda bilgili arkadaşlardan fikir bekliyorum

Kodla Büyü

marvelous

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Citroen elysee ,hyundai 20 , peugot 301 araçlarından hangisini önerirsiniz f/p açısından ?

her üçü de muhtemelen diğer markalara göre ucuz diye tercih ediliyordur.ancak fikrimce toyota,honda, wv, ford, renault, opel den şaşmayın derim...3 kuruş falzala ödersin ama ödediğine değer...

bu üçüne vereceğiz para ortalama 30 bin tl civarı.e o parayı verecekseniz bence
opel astra alın kafa rahat olsun derim.(2011 model dolu paket 36800'e aldım).Daha düşük modelleri de güzeldir.
ya da 2005 civarı golf-temizse 30-31 civarı.

Citroen Elysee ve Peugeot 301 arasında çok fark olmasa da ;
Tercihim Citroen.

301 ve elyseee(ismi hep garip gelmiştir) bu iki ara zaten aynı hocam, motor şase iç dış sadece amblem farklı, hyundai i20 dar bir araç, diğerleri en azıdan bagajı geniş. Aklınızda bu arabalar kaldığına göre F/P açısından modelin yüksek olması da sizin için etken. bu araçların yanına seat toledo, skoda rapid ki ikisi de aynı platformu kullanır onları da ekleyebilirsiniz. Fiyatları hakkında fazla bişey diyemecem, bütçeniz elveriyorsa onlara da bakın derim.
Bunun haricinde ilk arabanız olacaktır tek kişi kullanacaksınızdır. 2 ay sonra sıkılırım satarım gibi bir düşünceniz yoksa piyasa arabası almanıza gerek yok. Aileniz varsa uzun süre binmeyi planlıyorsanız, lpg/dizel gibi bir sıkıntınız yok ise daha düşük model yılına sahip focus/astra/golf/coralla gibi bir çok alternatifiniz var. ben olsam 301'e para vereceğime C sınıfı düzgün bir araç alırım fakat para sizin zevk sizin araba da sizin olacğı için allah kolaylık versin

BBNET
Geri