Araç koltuk temizliği

Kodla Büyü

agamuratcelebi

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar 2010 Model Astra 1.3 Dizel arabam var Eskişehir'de oturmaktayım. Aracımın koltuklarında lekeler var bu lekeleri neyle çıkarmalıyım detaylı temizliğe mi vermeli yoksa temizlemek için kullandığınız başarı olan bir yöntem var mı?

Ne gibi bir temizlik malzemesi var bilmiyorum ancak ben geçen cumartesi kuaföre verdim. Fiyatı yüksek ancak garantili temizlik...

bende de 2011 olanı var. ben de aldığımda verdim 150 tllik detaylı temizliğe ama çıkmadı leke :S

aspirin diye bir ilaç var
evin önüne çektim iki kova su aldım bir güzel temizledim , 1- 2 gün içini havalandırdım kurudu mis gibi tavisye ederim.silerken koltuğu yüz meme ye dikkat edin yeter

benim aracın koltuklarında da su lekeleri var nasıl çıkar bilen arkadaş var mı...

Ben halı temizleme deterjan aldım. Daha sonra bir kova ılık suya yeterli miktar kattım, kendim temizledim hatta baktım bir süre sonra kovanın içindeki su çok kirlenmişti yeniden aynı şekilde ılık su artı leke çıkarıcı deterjan mis gibi oldu. Yaklaşık 3 yıl önce detaylı temizliğe vermiştim hemen hemen aynı oranda lekeler çıktı benim temizlik yöntemimle. Sadece tavanda lekeler varsa onları silmek riskli olabilir, tavanın döşemesini kaldırabiliriz dikkat etmezsek. Aracımın döşemesi Bej rengi bu arada.

BBNET
Geri