Araç hakkındaki yorumlarınız nelerdir?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan jolly
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
ben pek tavsiye etmem hocam renault arıza vermeye müsait bir araç daha az km olanını bulursanız sizin için daha iyi olur.

motoruna iyi baktırıp tam not alırsanız alın. Bazı reno kullanıcılarından motorları 100.000den sonra çok arıza veriyor diye duydum.

hocam bu araba bu fiyat etmez. adam bide masrafsız demiş yan kapı çizik :lol:
hocam km si çok fazla bu arabanın edeceği 22-23 tür.1 kuruş fazlası zarardır. bu kilometreyle renaultta artık sık sık servis yolu görünür benden söylemesi

arslan-46' Alıntı:
hocam bu araba bu fiyat etmez. adam bide masrafsız demiş yan kapı çizik :lol:
hocam km si çok fazla bu arabanın edeceği 22-23 tür.1 kuruş fazlası zarardır. bu kilometreyle renaultta artık sık sık servis yolu görünür benden söylemesi

hocam piyasada ancak 2004 civarı lpg li megane lar var 22-23bin civarına. bu özelliktekiler 28den aşağı yok. ayrıca senede 20bin km normal değil mi?

kullanmadım ama renonun otomatiği nasıldır bakmak lazım.
bende olsam tercih etmem 30 000 megan?

düz vitesini kullanan biriyim fakat otomatik vites almayı düşünmüştüm yetkili servisi bile önermedi sonra ,öve öve bitiremedikleri EDC şanzuman çıkarttılar şimdi de CVT teknolojisine döndüler. ayrıca aracın güncel fiyatı km sine göre 25000-26000 tl fazlasını hak etmiyor. ve de megen dizelde iki farlı beygir seçeneği sunuyor hangisi ? aracın donanımı fazladır diye aldanmamak lazım. size bir dost tavsiyesi otomatik alacaksanız 2010 veya üstü model toyata coralla tam otomatik vitesdir. triger ,baskı balata derdi yok kafanız rahat etsin :)

ademkislak' Alıntı:
düz vitesini kullanan biriyim fakat otomatik vites almayı düşünmüştüm yetkili servisi bile önermedi sonra ,öve öve bitiremedikleri EDC şanzuman çıkarttılar şimdi de CVT teknolojisine döndüler. ayrıca aracın güncel fiyatı km sine göre 25000-26000 tl fazlasını hak etmiyor. ve de megen dizelde iki farlı beygir seçeneği sunuyor hangisi ? aracın donanımı fazladır diye aldanmamak lazım. size bir dost tavsiyesi otomatik alacaksanız 2010 veya üstü model toyata coralla tam otomatik vitesdir. triger ,baskı balata derdi yok kafanız rahat etsin :)

araç megane expression 2008 model 100bg 117binkm dizel otomatik iki parça lokal boya(sol ön kapı ve arka tampon)

hocam reno otomatiği konusunda iyi bişey duymamıştım araba ararken. uzak dur dedi kime sorduysam

arkadaşlar bana fikir verir misiniz ben sorunsuz bi araba kullanmak istiyorum b-c sınıfı cokta farketmez otomatik olsun yeter. simdi bu iki secenekten hangisi mantıklı yakıt tüketimi ve uzun vadede degerini koruması acısından?

2008 megane expressinon dizel otomatik 100bg 117bin km 28,500lira+ agır bakıma girmesi gerek

yoksa

sıfır corsa 1.4twinport benzinli otomatik 36,600 lira

Hem dizel hem de 117 binde bence değmez. hocam dizel araçlar belli bir km den sonra çoook masraflı olur.

Hocam öncelikle kullanıcısı değilim yanlış bilgi vermek gibi olmasın ama bildiğim kadarıyla BVA kötü bir şanzıman değil aksine en iyilerden.
Bildiğimiz tam otomatik vitesin fransızlarca adlandırılmış hali daha önce citroen ve peugeatda da kullanmıştı.

Bu nedenle bilinen kronik sorunu yok, yakıt sarfiyatı dışında yarı otomatiklerden çok daha iyidir.

Ama ilandaki araç için meblağ yüksek.

Fiyat yazdığınız corsada klasik tam otomatik, benzinli olduğu için ilandaki araca göre çok yakar.
Opelin motor kodunu alıp subapların magnezyum olup olmadığına ve lpg uyumuna bakarsanız tercih edilebilir.

frtmr' Alıntı:
Hocam öncelikle kullanıcısı değilim yanlış bilgi vermek gibi olmasın ama bildiğim kadarıyla BVA kötü bir şanzıman değil aksine en iyilerden.
Bildiğimiz tam otomatik vitesin fransızlarca adlandırılmış hali daha önce citroen ve peugeatda da kullanmıştı.

Bu nedenle bilinen kronik sorunu yok, yakıt sarfiyatı dışında yarı otomatiklerden çok daha iyidir.

Ama ilandaki araç için meblağ yüksek.

Fiyat yazdığınız corsada klasik tam otomatik, benzinli olduğu için ilandaki araca göre çok yakar.
Opelin motor kodunu alıp subapların magnezyum olup olmadığına ve lpg uyumuna bakarsanız tercih edilebilir.

sizce bu megane ne kadar eder hocam?

Sayın hocam araçın servisten bilgilerini öğrendim. ilk istanbul arabası 34 plakalı serviste bakımlar hariç kaportadan işlemi olmamış dışırıyı bilemeyiz artık. ilana bakınca size araç jantları dikkatimi çekti 15 jant demiştiniz bu serilerin çelik jantlı olması lazım jant kapaklı büyük ihtimal değiştirmişler.

BBNET
Geri