Araç arıyorum yardım edin...

Kodla Büyü

ahmetismet

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar merhaba,

Kardeşime araba bakıyorum, ilk arabası olacak o yüzden ikinci el bakıyorum.Piyasada temiz bulmak zor bende forumda sorayım belki öğretmen arkadaşlardan ya da çevrelerinden aracını satan çıkar dedim.

Zonguldak ve çevresinde olursa süper olur. 15000-18000 fiyat aralığında, 2004 model ve üstü, öncelik dizel, mümkün olduğu kadar az kilometre, 5 kapı ve temiz bir araç bakıyorum. 206 olur, 207 olur, corsa olur, fiesta olur. Sizlerden ya da çevrenizden bu özelliklerde aracını satan varsa ve bana buradan ulaşırsanız çok memnun olurum.

Herkese iyi akşamlar...

Valla hocam tam benim aradığım özellikler ve isteklerim. uzun zamandır araştırıyorum ama bulamıyorum bende. Yakınız bende Kastamonu civarı bakıyorum

hocam 2006 fieste makyajlı kasa 19000 tl değişen yok 2 parça maksimum 30 cm boyalı beyaz renk. 150000 km oynama yok. 2. sahibi amcamın oğlu satıyor. antalya manavgatta 4 yıldır biniyor.

hamur07' Alıntı:
hocam 2006 fieste makyajlı kasa 19000 tl değişen yok 2 parça maksimum 30 cm boyalı beyaz renk. 150000 km oynama yok. 2. sahibi amcamın oğlu satıyor. antalya manavgatta 4 yıldır biniyor.

Güzel dedin hocam da Antalya olmadı çok uzak, kardeşim yeni şöför ordan alıp Zonguldağa götüremez. Teşekkür ederim ilginiz için...

2009 model dizel getz start 48000 km orjinal servis bakımlı ağustosta garantisi bitiyor parça boya var sürtmeden dolayı sol ön çamurluk orjinali ile değişti lastik jant yeni 15 inç çelik jant gri renk muayene yeni 21000 istiyorum istediğinizin üstünde ama paylaşayım dedim yine de

comaster' Alıntı:
2009 model dizel getz start 48000 km orjinal servis bakımlı ağustosta garantisi bitiyor parça boya var sürtmeden dolayı sol ön çamurluk orjinali ile değişti lastik jant yeni 15 inç çelik jant gri renk muayene yeni 21000 istiyorum istediğinizin üstünde ama paylaşayım dedim yine de

Hocam yakınmışsın ancak fiyat bizim limitin çok üzerinde, kardeş işe yeni başladı çok ezilsin istemiyorum. İlginiz için teşekkürler sayın hocam...

Bizim okulda bir hoca satıyor aracını - piyasasını, ederini bilmiyorum, 2004 kırmızı 1.4 benzinli düz vites polo, 100. bin km de. 17,500 tl diyordu. ilgilenirseniz telefonunu veririm pazartesi günü

oziie' Alıntı:
Bizim okulda bir hoca satıyor aracını - piyasasını, ederini bilmiyorum, 2004 kırmızı 1.4 benzinli düz vites polo, 100. bin km de. 17,500 tl diyordu. ilgilenirseniz telefonunu veririm pazartesi günü

Hangi şehirdi hocam, yakınsa araç güzel gibi, teşekkür ederim.

mudamet' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-samil-turkiye-nin-ilk-super-sporu-samil-s-74-105668000/detay

buna bakım hocam. işinizi görebilir :puhaha: :puhaha: :puhaha:

Bu araç gerçek mi :?:

Hocam bende 2004 clio var. suan caycumda memleketteyim. yarin aksam ist gidecem. dusunursen gitneden goruselim.arac orjinal boya degisen yok.lpg li 144 bin km de. lpg 115 bin km de ralildi dusunursenmesaj at. iletisime gecelim hocam

bu fiyatlara dizel bulmanız mümkün değil.zaten 150-160 binde dizelden de araba olmaz.ben 3 yıllık clio hb kullanıcısıyım. tavsiye ederim.birde mutlaka klimalı bir araç bakın.artık yaz ayları arabistan gibi oluyor biliyorsunuz.kolay gelsin...

ahmetismet' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba,

Kardeşime araba bakıyorum, ilk arabası olacak o yüzden ikinci el bakıyorum.Piyasada temiz bulmak zor bende forumda sorayım belki öğretmen arkadaşlardan ya da çevrelerinden aracını satan çıkar dedim.

Zonguldak ve çevresinde olursa süper olur. 15000-18000 fiyat aralığında, 2004 model ve üstü, öncelik dizel, mümkün olduğu kadar az kilometre, 5 kapı ve temiz bir araç bakıyorum. 206 olur, 207 olur, corsa olur, fiesta olur. Sizlerden ya da çevrenizden bu özelliklerde aracını satan varsa ve bana buradan ulaşırsanız çok memnun olurum.

Herkese iyi akşamlar...
hocam bulursan şanslısındır ....gönlüne göre bulursun inşallah..

oziie' Alıntı:

İstanbul da araç, pazartesi unutmazsam telefonu alıp size özel mesajla bildiririm

hocam istediğiniz gibi aracaın şansınız varsa en az 150.000 de bulursunuz temizini.
lpglisine bakmanızı tavsiyeederim

ahmetismet' Alıntı:
hamur07' Alıntı:

Güzel dedin hocam da Antalya olmadı çok uzak, kardeşim yeni şöför ordan alıp Zonguldağa götüremez. Teşekkür ederim ilginiz için...
Hocam bartında 3 yıl çalıştım beraber gideriz arkadaşları da görürüm sıkma canını...

hocam seat toledo var 2003. fiyatım 21500 ve 1000 tl masraf çıkar sana.
ilkokul öğretmin var ise etrafında sıfırk araç kamkpanyalarına bak. bipper kombi 26000
ben de qash qai alacam ilksandan ama bakalım pzt arayacaklar mı

mse' Alıntı:
hocam seat toledo var 2003. fiyatım 21500 ve 1000 tl masraf çıkar sana.
ilkokul öğretmin var ise etrafında sıfırk araç kamkpanyalarına bak. bipper kombi 26000
ben de qash qai alacam ilksandan ama bakalım pzt arayacaklar mı
hocam aracın fotoları var mı

hocam telsimden bağlanıyorum ve yavaş o yüzden bir resimatıyorum.
ilksan ile renk konusunda anlaşırsak bu hafta hem ilan veririm hem de ayrıntıları yazarım.
servis şifresini de veririm isteyen arkadaş oradan bakar. yalnız ben ilksandan pek ümitli değilim.

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    88.3 KB · Görüntüleme: 481
ahmetismet' Alıntı:
comaster' Alıntı:

Hocam yakınmışsın ancak fiyat bizim limitin çok üzerinde, kardeş işe yeni başladı çok ezilsin istemiyorum. İlginiz için teşekkürler sayın hocam...
tamam kardeş inş bulursunuz gönlünüze göre selametle....

BBNET
Geri