Araç arıyorum !! Takasta düşünebilirim..

Kodla Büyü

tcoalngsau

Süper Üye
Süper Üye
arkadaşlar 2008 golf var bende sattım gibi bişey ama daha adam ile görüşmedik ayrıntılı. Palio 1.3 dizel düşünüyorum. Elinde olan var ise takasta olabilir ya da direk alabilirim de, ve ya dizel 17000 TL civarı bir araç düşünüyorum

Bende beyaz renk lpg li, 2001 focus ghia hb var. Bende arabasiz kalmadan degistirmeyi dusunuyorum.

Bende yaza doğru 17000 civarı dizel bir arabaya geçmeyi düşünüyorum.

17000 civarı dizel araba bulmak çok zor hocam. bulursan bende hemen alırım..ama o kadar bekleyemiycem çünkü zam gelip pahalanır.

Arkadaşlar arabamdan çok memnunum bence konfor güvenlik sağlamlık açısından 5 yıldız. aracımda lpg va zaten.Satma nedenim 1.si artık vergisi kasgosu muayenesi yakıtı derken zorlamaya başladı beni. 2.si bir miktar nakit lazım aradaki nakit farkı başka yerde kullanıcam. Araştırmalarıma göre 1.3 dizel palio yakıt cimrisi bir araç. Başka araba ile takas düşünmüyorum.

aracımın özellikleri;

golf tour 2008 full (sunroof hariç)
33 000 km de henüz. Tatillerde arabamı kapalı otoparka koyup memlekete gittim , pasta cilası yapıldıgı için hala pırıl pırıl parlıyor. Bekar oldugumdan tek bindim hep sadece benim koltuk yıprandı :) sigara içmem içirmem.kısacası aracıma itina ile baktım. 2 yıl önce kayseride yol kenarındaki kar direğine çarptım ve 2 parça (ön çamurluklar değişti) bir karış lokal boya var ön kapıda. Eğer bunlar takıntı değilse güle güle kullanın derim. fiyat 33.250

tcoalngsau' Alıntı:
aracımın özellikleri:
golf tour 2008 full
Satma nedenim 1.si artık vergisi kasgosu muayenesi yakıtı derken zorlamaya başladı beni.
hocam
aracınızın ismini tam olarak yazar mısınız?
zorlamaya başladı dediğiniz giderleri kalem kalem yazmanız mümkün mü ?
kasko: ?
vergi: ?
bakım: ?
her iki yakıt türü için
şehiriçi?
şehirdışı?

cyln' Alıntı:
tcoalngsau' Alıntı:
aracımın özellikleri:
golf tour 2008 full
Satma nedenim 1.si artık vergisi kasgosu muayenesi yakıtı derken zorlamaya başladı beni.
hocam
aracınızın ismini tam olarak yazar mısınız?
zorlamaya başladı dediğiniz giderleri kalem kalem yazmanız mümkün mü ?
kasko: ?
vergi: ?
bakım: ?
her iki yakıt türü için
şehiriçi?
şehirdışı?

hocam Aracımın modeli ismi herşeyini yazmıştım :) Golf tour 2008 ( 2008 yılında VW özel üretim yaptı ve TSI motora geçmeden comfortline özelliklerini tour modelinde yopladı ve satışa sundu) kol dayama,16 " çelik jant , özel koltuk ve direksiyon kılıfı, 10 hava yastığı , sis farları, hız sabitleyici v.s v.s

kalemleri madii olarak tek tek yazamicam şimdi ama kabaca bana yüklü gelmeye başladı.Malum son zamlar vergi zamları v.s

kasko 800 , sigorta 200, muayene 200, vergi 320 yıllık , yakıt aylık 120-150 arası , 2 yılda bir bakımları 300 civarı , 5 yıllık bakımı 1000 TL verdim gecen yıl. Lastikler 1000 TL , v.s v.s

yakıt tüketimi Lpg: 1 depo ile 280-290 km ş.içi gidiyorum ş.dışı 330-340 km gidiyor 1 depo 30-31 lt alıyor benim araç
benzin sanırım 100 km de 10 lt yakıyor ş.içi..bayagı oldu benzinde kullanmayalı..ş.arası 7,5 lt civarı

hocam birşeyler tavsiye etmek çok huyum değil ama aynı fiyat aralığında c3 ve 206 ın dizellerine de bakabilirsiniz.

BBNET
Geri