Araç arıyorum 20-30 bin tl arasında

Kodla Büyü

developer

Süper Üye
Süper Üye
Araç arıyorum arkadaşlar fiat ve opel marka hariç önerebileceğiniz çekişi iyi olan daha yok mu diyecek bir araç istiyorum çünkü uzun yolda sollamalarda çoğu araçta bu sorunu yaşadım. Haliyle yakacaktır ama rahat uygun fiyatlı bir araç istiyorum Önerilerinizi bekliyorum...

Öncelikli marka tercihlerim, honda hyundai ford

Bu tercihleriniz arasinda honda derim temizini bul kafan rahat etsin hocam.eger bagaj ve kucukluk onemli degil ise ibiza al derim 2012 ve ustunu alabilirsin ister 1.4 unu al ister 1.2 sini al hem wv keyfi hemde yakiti kokluyor

g.cetin.66' Alıntı:
Bu tercihleriniz arasinda honda derim temizini bul kafan rahat etsin hocam.eger bagaj ve kucukluk onemli degil ise ibiza al derim 2012 ve ustunu alabilirsin ister 1.4 unu al ister 1.2 sini al hem wv keyfi hemde yakiti kokluyor
ibiza gerçekten çok az yakıyor evet doğru, hondalarında temizini bulmak çok zor bulamıyoruz

fiat 'ı anladık da niye opel hariç...
Honda' yı anladık da hyundai niye dahil

Hyundai'yi Opel'e tercih etmek pek mantıklı değil bence

clio symbol..2008 model var hocam satılık..temiz daha yuz bin km de..hem benzin hem lpg li..dusunurseniz haberleselim...22750 TL biter

güçlü olsun herşey olsun diyorsan 2004-2006 Toyota avensis elegant 2.0 motor
veya 2004-2007 ford mondeo 2.0

2005 model Ford Fusion 1.4 dizel var kardeşimde satmayı düşünüyor.108 Binde tertemiz hiçbir sorunu olmayan bir araç.Düşünürsen yardımcı olabilirim.

BBNET
Geri