araç almak için en iyi zaman

Kodla Büyü

roninalp

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar araba almak için en uygun vakit ne zamandır??? kasım aralık gibi 2. el ve sıfır araç fiytları sizce biraz ucuzlar mı?? tabiii bu kriz meselesinide göz önünde bulundurursak.....
yoksa hiç beklemeyip şimdi mi alsak???

0 km alacaksanız ekim-kasım ayları gibi yeni modeller çıkmadan kampanyalar yapılır, 2. el alacaksanız kış ayları piyasa daha düşüktür.

en iyi dönem aralık ocak şubat ayları 2. elde sıfılarda ise kasım aralık ayıdır. bende 2.el araba düşünüyordum ama piyasa son 3 ayda 3 bin artmış durumda beklemeye geçtim o yüzden.

aman hocam bu aylarda almayın nerden baksanız her arabada 3-4 milyar zam var 2.el piyasasında.kışı bekleyin derim size.

0 araçlar için aralık ayının son haftası en iyi zamandır. Çünkü yeni modeller gelir araba firmaları ellerindeki araçları çıkarmak için kampanyalar yaparlar. Azcık ağzınız laf yapıyorsa siz daha da aşağı çekebilirsiniz fiyatları. yine 2. elde de en iyi zaman kasım nisan ayı arasıdır. Ancak geçen sene 2. elde nedense kasım-Nisan arasında indirim vs. olmadı.

kasım bile değildir en iyi zaman aralık ve ocağın başıdır. sıfır honda alacaklar için ise mart ayıdır. onların yıllık kesimleri mart ayı çünkü

hocam kasımdan sonra fiyatlar yavaş yavaş düşmeye başlar o dönem 0 araçlarda güzel kampanyalar oluyo sene sonundan dolayı yeni araç alıp aracını satmak isteyenler oluyo ondan 2.el piyasa biraz canlanıyo.şimdilerde çok uçuyo fiyatlar.

Bu ara araç fiyatlarının pahalı olduğu doğrudur ama her vakit uygun araç bulunabilir bence. tabii 2.el kastetdiğim.İyi araştırın.

ben de araç almayı düşünüyorum (2. el)eylül ekim ayları gibi ama dediğiniz gibi bu aralar piyasalar yüksek. Çoğu kişi aralık ayını tavsiye ediyor 2. el için. Bu arada 20.000 TL ile dizel araç almayı düşünüyorum. bu fiyata en iyi dizel araç marka-model-kilometre olarak ne tavsiye edersiniz :?: . Benim aklımda linea-punto, ford fiesta var. Sizce? :?:

Punto yerine bravo tavsiye ederim.alabilirseniz mükemmel olur Fiatın gelmiş geçmiş en iyi arabası bence.(Ferrari dışında) 200 küsür tork var arabada

gakgoskentli' Alıntı:
Punto yerine bravo tavsiye ederim.alabilirseniz mükemmel olur Fiatın gelmiş geçmiş en iyi arabası bence.(Ferrari dışında) 200 küsür tork var arabada
gakgoskentli' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-80-000-km-yer-ucagi-52780488/detay/
gakgoskentli' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-hatasiz-i-30-dizel-arayanlara-49514627/detay/
Arabalar güzel ama 20000 tl ve altı verebiliyorum

İhitiyacım ve param varsa hemen aracı alırım.Fiyatı düşecek diye eşimi,çocuğumu aylarca soğukta - sıcakta bırakamam.

BBNET
Geri