Araç Öneri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan serefcan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

serefcan

Aktif Üye
Selam, şuan 2007 Clio III HB kullanıyorum, aracımdan memnunum ama satılığa çıkarttım ve satıp üstüne bir miktar koyup 24.000 TL'ye kadar bir araç düşünüyorum.
Tercimlerimin başında Honda Jazz var ama eski kasasına gücüm yetiyor, onda da kasa çok hoşuma gitmiyor.
İkinci sırada İ 20 var ama onuda piyasada pek göremedim, Ankarada tutmadı gibi.
Linea hoş ama hiç kimse tavsiye etmedi.
Coralla ve Focus'da bana büyük gelir (motor ve ağırlık )
Ya da Clio III 2009 model üstü yeni kasasını baksam diyorum, son olarak da Megane II düşünmeye başladım.
Yani kafam iyice karışık, siz olsaydınız 24.ooo TL'ye kadar ?
Teşekkürler.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 6897/detay

aracınızın özelliklerini yazar mısınız hocam
km
yakıt durumu
darbe falan var mı
bir de fiyatını

bende o civarlarda arabalara bakıyorum. bu aralar ww bora, corolla ve yeni kasa focuslara bakıyorum. megane II de düşündüm sonra vazgeçtim ... önermediler.

hyundai accent era al hocam dizelini bulmaya çalış 2007-2008 den aşağısına bakma zaten

i20 kullanıyorum, gayet memnunum:) bende ilk etapta önyargıyla yaklaşmıştım..Ama adamlar yapmış yani:=) tasarım+performans+güvenlik vs.vs.. çok başarılı..
İst'da baya bi görmeye başladım son 1-2 aydır.. Şiddetle tawsiye edilir :wink:

almayı düşündüğün arabaların cliodan ne üstünlüğü var anlayamadım.
hepsi aynı ayarda arabalar bence alıyorsan astra focus golf alıyorsan değiştir. yoksa boşver

memduhbey' Alıntı:
almayı düşündüğün arabaların cliodan ne üstünlüğü var anlayamadım.
hepsi aynı ayarda arabalar bence alıyorsan astra focus golf alıyorsan değiştir. yoksa boşver

Haklısınız ama 2 yıldır biniyorum, birde çocuk sayısı ikiye çıkınca bagaj biraz daha geniş olsun diye düşündüm.
Jazz çok iyi ama kasa hoşuma gitmiyor, Megane II düşünmeye başladım, gerçi aracımı henüz satamadım ama satılır yakın zamanda.
Teşekkürler.

hoşuna gitmeyen arabayı alma derim çünkü gözün başka arabalarda kalır aldığın arabayı bir an önce satmayı düşünürsün.
2 çocuklu bir aile için düşündüğün arabalardan en iyisi megane 2 çok geniş, kullanımı kolay
ayrıca clio smybol var sırf bagajı için bile düşünülebilir.

24 üzerine 3 daha koyar sıfır era yada clio alırım 2. elle hiç ugraşmam benim düşüncem

Megane'a karar verdim ama henüz aracımı satamadım.
En azından parçası ucuz, kaskoda az tutar, LPG' li düşünüyorum, yılda ortalama 10000 yapıyorum, dizele gerek yok diye düşünüyorum.
Önerileriniz için teşekkürler.

Sayın hocam bende magene alacağım önümde bir ev alma işi var evi alır almaz ilk işim meganenin sonruuf,hız sabitleme,dijital klimalı olanından bir tanede ben alaçağım. BEn asfalttan çıkmayan biri olarak meganeyi tavsiye ederim. Donanımlı al. Az donanımlı olsun diyorsan sana 2. bir önerimde focusun hackback benzinlisini bir sorun devam ediyorsa öğretmen indirimi ile 28 bine verebileceklerini söylemişlerdi arkadaşıma sormuştuk.

serci2001' Alıntı:
Sayın hocam bende magene alacağım önümde bir ev alma işi var evi alır almaz ilk işim meganenin sonruuf,hız sabitleme,dijital klimalı olanından bir tanede ben alaçağım. BEn asfalttan çıkmayan biri olarak meganeyi tavsiye ederim. Donanımlı al. Az donanımlı olsun diyorsan sana 2. bir önerimde focusun hackback benzinlisini bir sorun devam ediyorsa öğretmen indirimi ile 28 bine verebileceklerini söylemişlerdi arkadaşıma sormuştuk.

Teşekkürler, az donanımlı bir Megane II işimi görür diye düşünüyorum.
Lpg mi Dizel mi desem ?

sayın hocam yazdan yazada olsa uzun yola çıkıyorsan hız sabitlemeli sportway modelini al ozaman yakıt olayına gelincede orası tamamen uzun bir konu diye bilirim dizel 2. elde kötü kullanıldı ise bakımı pahalı olur elektrik gitti geliyorum

sayın hocam o kadar para vereceksen kesinlikle ford, toyota tarzı bir araba al... ben 4 yıldır focus kullanıyorum çok memnunum..

ercool35' Alıntı:
sayın hocam o kadar para vereceksen kesinlikle ford, toyota tarzı bir araba al... ben 4 yıldır focus kullanıyorum çok memnunum..

Aslına bakarsanız 2006 üstü Focus ve 2006 üstü Megane arasında kaldım ama çok fazla araç kullanan biri değilim. İşin ekonımik yanınıda düşünüyorum, belki yanlış düşünüyorum ama Ford'un parça, kasko vb. açıdan pahalı olacağını düşünüyorum. Megane'nın daha ekonomik olacağını düşünüyorum.
Temiz benzinli bulursam olur ama dizelden çekiniyorum, masrafı ağır olur diye. Focus'larda maşallah hepsinin km'si 100 000'i devirmiş, temizi az, çoğuda beyaz ve mat renk, o yüzden Megane kafama yattı.
Teşekkürler.

megan 2 ler sorun çıkarıyo arkadaşlar.bence en mantıklısı corolla 2006 model falan.

serefcan' Alıntı:
ercool35' Alıntı:

Aslına bakarsanız 2006 üstü Focus ve 2006 üstü Megane arasında kaldım ama çok fazla araç kullanan biri değilim. İşin ekonımik yanınıda düşünüyorum, belki yanlış düşünüyorum ama Ford'un parça, kasko vb. açıdan pahalı olacağını düşünüyorum. Megane'nın daha ekonomik olacağını düşünüyorum.
Temiz benzinli bulursam olur ama dizelden çekiniyorum, masrafı ağır olur diye. Focus'larda maşallah hepsinin km'si 100 000'i devirmiş, temizi az, çoğuda beyaz ve mat renk, o yüzden Megane kafama yattı.
Teşekkürler.

hocam megane arabaysa, focus değil veya tam tersi. konfor istiyosan focus al, bende 2004 focus var ghia arkadaşıma 2009 aldık titanium ikimizinkide benzinli focus al başka arabaya binmek istemezsin, bazıları arabanın kalıbından korkuyor korkmayın bu araba diil resmen at, şiddetle tavsiye ederim, megane plastik seriliği dışında hiçbir özelliği tatmin etmez, benden söylemesi ...haa 100000 olayına takılma arkadaşımda 250000 de focus var performans aynı bunlar tofaş gibi diil hocam avrupa araba 400000 e kadar rektefe istemez ;)

Hayırlısı diyelim, önce arabamı bi satayım, Megane-Focus arasında denk gelene bakacaz artık, teşekkürler herkese.

hocam ankaralımısın ? bende ankaralıyım, umarım gönlündeki aracı alırsın. bende ankarada megane aradım hep ama temizini bulamadım, piyasada megane çoktur ama temizini bulmak çok zor(piyasa arabası olduğu için). gel senle becayiş yapalım focusu vereyim :D samimi fikrim focustan yanadır hocam ;) iyikide almışım ... zaten ankarada taksilere bak bakalım % 70 i focustur, neden acaba ?

BBNET
Geri