Arızalı Tabletlerin Bildirilmesi ve Sonraki İşlemler

Kodla Büyü

mehmetural

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Öncelikle arızalı tabletler pybs.eba.gov.tr adresine girilmeli. Daha sonra TELPA ile iletişime geçerek MNG Kargo ile tabletler karşıdan ödmeli olarak TELPA Teknik Servisine gönderiliyor. Yapıldıktan sonra ücretsiz olarak yine MNG Kargo ile geri geliyor.

TELPA Teknik Servis
Tel: 0212 371 15 90
Alıcı: Telpa Teknik Servis Büyükdere Cad. No.195 Levent / İstanbul

Telpa teknik servise telefonla ulaşamasanız bile MNG Kargoyu arayınca tabletleri gelip alıyorlar.
Tabletlerin kutularının içine arızanın ne olduğuna dair bir not bırakılırsa tamir aşamasında faydalı olacaktır.

Benim bildiğim kadarıyla bu işlemleri yapmak yeterli daha farklı bir bilgi olan varsa paylaşımınızdan memnuniyet duyarız.

ben bunu aradıma ama teyip kaydı çıktı :) mng ile gönderin cihazınızı diyor başka birşey anlamıyor :)

ya arkadaslar dun verdik sabah bozdular.
sarj girişine usb girişini sokmaya calısmıs girmeyince zorlamıs parcalamıs zeki öğrenci
garantiden yapmazlar gibi geliyo ama ne dersiniz

ezilenboteci' Alıntı:
ya arkadaslar dun verdik sabah bozdular.
sarj girişine usb girişini sokmaya calısmıs girmeyince zorlamıs parcalamıs zeki öğrenci
garantiden yapmazlar gibi geliyo ama ne dersiniz

HOCAM AYNI SORUNU BENDE YAŞADIM. Pazartesi dağıttım salı günü sabah geldi bu girmiyor dedi. Şarj edemedim dedi. Baktım yuvanın anasını ağlatmış ters takmaya çalışmış. içi kırılmış.
Müdürbey ne yaparsa yapsın yaptırsın dedi kendi bireysel oluşturdukları sorunlarıyla biz uğraşmayacağız kullanıcı hatası direk servis yapmaz

Mng kargo ile gönderin arkadaşlar. Şimdilik kullanıcı hatası da olsa firma garanti kapsamında tamir ediyor. Aksi halde öğrenci başka bir yere yaptırırsa garanti kapsamından çıkar. Sonra başınız ağrır.

Yaw arkadaşlar pybs.eba.gov.tr 'den Arzıa kaydı yapabilen var mı bizim okulun sayfasında sadece kabul görünüyor arıza kaydına seri numarasını giriyorum tabletin boş kayıt çıkıyor sistem mi anormal bizim sayfamız mı problemli anlamadım. Tabletler geleli 10 gün olmadı şarj yuvalarını kırmış çocuklar direk telpa ile mi iletişime geçsem?

Sanırsam herkesde aynı problemler var :) Sonuç olarak pybs'den kayıt olmadan gönderebiliyor muyuz bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim...

Yurt içi kargo ile de anlaşmaları var....ben yurt içi ile gönderdim..
pybs kaydı olmadan gönderdim...1 aydır güncelleme varmış arızalıymış sistem...herhalde tablet göndermemek için yapıyorlar başka anlamı yok..
atla deve değil ya

Telpa adresi değişti. Yeni Adres:
Profilo AVM
Beşinci Yıl Sok. No.1/D
Mecidiyeköy - İstanbul
Tel: 0212 371 15 00

BBNET
Geri