S sumunu Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 926 22 Nisan 2014 #1 arkadaşlar arıza sebebi şarj girişinin zorlanmasından dolayı şarz olmaması. sistemde bununla ilgili madde yok. ne yazmalıyız?
arkadaşlar arıza sebebi şarj girişinin zorlanmasından dolayı şarz olmaması. sistemde bununla ilgili madde yok. ne yazmalıyız?
G gules84 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 431 22 Nisan 2014 #2 Bir açılsa site bakıp söyleyeceğim. Bizde "batarya şarj etmiyor"u seçtik.ayrıca "diğer" diye bir arıza tipi de var.onu da seçebilirsiniz.
Bir açılsa site bakıp söyleyeceğim. Bizde "batarya şarj etmiyor"u seçtik.ayrıca "diğer" diye bir arıza tipi de var.onu da seçebilirsiniz.
aysegul86 Aktif Üye Mesajlar 140 22 Nisan 2014 #4 ben diğer seçeneğini işaretleyip gönderdim açıklama bölümünde şarj soketi arızalı yazdım