Arçelik Pardus imajı var mı?

Kodla Büyü

emrahsahan

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Mesajlar
1,545
Tahtalarda kurulu olan Pardus için imaj var mı? Taşındık. Pardus var taşındığımız yerde. Hocalar zorlanıyor. Windows kursam problem çıkar mı? Pardusta mı kalayım.
 
https://bulut.pardus.org.tr/s/MSSsLqRc2aY56om
pardus etap 23.4 versiyonu yükleyebilirsiniz. etap ın en güncel versiyonu. hem karekodla (eba) hem de usb ile açılış imkanı var. bakanlık tüm tahtaları pardusa geçirmeye çalışırken siz kurulu pardusları windowsa geçirmeyin sonradan iş almayın başınıza. neyde zorlanıyorlarmış acaba öğretmenler.
hocam bu şuanki tahtalardaki pardus sürümünden farklı ve daha yeni mi ben bolu imajını yüklemiştim arçelik tahtalara bu daha yeni bir sürüm mü
 
Bu imaj için USB ye yazma olayı var mı yoksa direk çalıştır kur mu? Normalde pardus çalıştır kur şeklindeydi.
 
Bu imaj için USB ye yazma olayı var mı yoksa direk çalıştır kur mu? Normalde pardus çalıştır kur şeklindeydi.
Rufus ile flaşa yazdırabilirsiniz. Veya ventoy ile ISO şeklinde de flaşa atabilirsiniz. Bu Pardus da çalıştır ve kur şeklinde.
 
ilksms
Geri
Üst