X xelil21 Üye Mesajlar 7 2 Mart 2025 #1 merhaba arkadaslar faz3 bolu imajı linkini paylaşabilir misiniz
нурал Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,092 2 Mart 2025 #2 google a yazınca çıkıyor sayın hocam buyur Google Search
otherm Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,015 2 Mart 2025 #3 Hazır MEB İmajları – Pardus Etkileşimli Tahta Arayüzü Projesi – TÜBİTAK BİLGEM Yazılım Teknolojileri Araştırma Enstitüsü (YTE) www.etap.org.tr
Hazır MEB İmajları – Pardus Etkileşimli Tahta Arayüzü Projesi – TÜBİTAK BİLGEM Yazılım Teknolojileri Araştırma Enstitüsü (YTE) www.etap.org.tr
X xelil21 Üye Mesajlar 7 2 Mart 2025 #4 y nur4lk' Alıntı: google a yazınca çıkıyor sayın hocam buyur Google Search Genişletmek için tıkla ... google yazdım çıktı bir türlü inmiyor
y nur4lk' Alıntı: google a yazınca çıkıyor sayın hocam buyur Google Search Genişletmek için tıkla ... google yazdım çıktı bir türlü inmiyor
A apusaoglu Site Gezgini Mesajlar 58 3 Mart 2025 #5 Tahta-Imajı Güncelleme Tarihi: 10/02/2025 İmaj içerisinde bulunanlar; 0- Faz1, Faz2, Faz3 Arçelik, Faz3 Aidata tahtalarda kullanılabilir. 1- e-k... bayramkarahan.blogspot.com Burada Bayram hocamın hazırladığı imaj var hocam. Ben kendim de kullanıyorum.
Tahta-Imajı Güncelleme Tarihi: 10/02/2025 İmaj içerisinde bulunanlar; 0- Faz1, Faz2, Faz3 Arçelik, Faz3 Aidata tahtalarda kullanılabilir. 1- e-k... bayramkarahan.blogspot.com Burada Bayram hocamın hazırladığı imaj var hocam. Ben kendim de kullanıyorum.