Arçelik 24 Kasım Öğretmenler Günü Kampanyası

Kodla Büyü

realceday

Site Gezgini
Kampanyaya katılım sağlayabilen oldu mu? Mebbis kodunu kabul etmiyor? Katılabilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi?

Mebbis kodunu şuradan alacaksınız.

Ancak piyasada 6000 TL olan ürün, indirimli olarak 6800 TL ye satılıyor. (ikinci resim)

Şu firmalarda kampanya varmış.
1732560254441.webp

1732560445410.webp

Hocam arçelikten kahve makinası ve çaycı aldım. her öğretmen için 1 hak var. Mebbis şifrenizi unutmayın çünkü ögretmeniz.meb.gov.tr adresinden mebbis şifresi ile giriş yapılıp arçelik için kod alınıyor. alınan kod sisteme girilince ürün indirimi kullanılıyor.. dün akşam aldım bende..
Arçeliğin Oliz uygulaması var oraya da üye olmanızı istiyorlar.

Şimdi Arçelikten kod aldım bunu Arçelikte nasıl kullanıyoruz?Online değil de fiziki mağazada ne kadar bir indirim uygulanıyor?Tost makinesi alayım bari.

Hocalarım bu site gayet uyguna satıyor.Kendisi Beko bayisi son bir ayda 3 tane beyaz eşyamı buradan aldım öğretmen kampanyasına rağmen neredeyse bu sitenin fiyatlarına inmemiş.5 taksit imkanı var

Derin donrucumu da uğurdan aldım 7 yıl garantili ayrıca no frost özellikli 7 çekmeceli 3 gün önce almıştım 18.700 e hepsiburadadan bugün alsam 17.700 alacaktım ama nasip değilmiş

Girmiş olduğunuz Kupon koduna ait bir kampanya bulunamamıştır. Netten kahve makinesi bakınca böyle hata verdi bekoda siz netten mi bayiden mi aldiniz

İnternette ne kadardı ürünün fiyatı hocam. Alışveriş sitelerinde
24.000 bin internette de. Fakat şöyle bi durum var. Ben aslında 30 binden indirime girip 26 bine düşen bir ürünü almak istedim. Dedim bu ürün öğretmen indirimiyle 22 düşerse bunu alayım. Ona olmaz dedi. İndirim 30 bin üzerinden oluyormuş. Yani ekstra indirimi olmayan ürünlerden seçebiliyoruz. Beyaz eşya yuzde 15, supurge felan yuzde 25 indirim

Geri