Hocam bir yanlışın olmasın dün akşam 4799 tl ye aldım bu ürünü. Arçelikten ayrıca çaycıda 1799 tlMebbis kodunu şuradan alacaksınız.
Ancak piyasada 6000 TL olan ürün, indirimli olarak 6800 TL ye satılıyor. (ikinci resim)
Şu firmalarda kampanya varmış.
Ekli dosyayı görüntüle 77704
Ekli dosyayı görüntüle 77705
Bir türlü beceremedim hocam. Siz kodu nerede ve nasıl kullandınız?Hocam bir yanlışın olmasın dün akşam 4799 tl ye aldım bu ürünü. Arçelikten ayrıca çaycıda 1799 tl
Hocam arçelik bayisinde kampanya vardı, mağazaya gittim belirttiğim fiyattan aldım hatta eşimde öğretmen olduğu için 2 ürün birden aldıkBir türlü beceremedim hocam. Siz kodu nerede ve nasıl kullandınız?
Hocam, bu kampanya kodunu kullanarak mı, bu fiyata geldi, yoksa bayi zaten bu fiyata mı satıyordu.Hocam bir yanlışın olmasın dün akşam 4799 tl ye aldım bu ürünü. Arçelikten ayrıca çaycıda 1799 tl
Hangisini ve kaca? Bende 7-8 bolmeli bisey alacagimbeko derindondurucu aldık.
Hocam bunu 17bine 7 taksit yapıyorlar, fiyat performans ürünüHangisini ve kaca? Bende 7-8 bolmeli bisey alacagim
Çok süper bende hemen alayim.tesekkur ederim
Hocam bunu 17bine 7 taksit yapıyorlar, fiyat performans ürünü
Hocam bayilerin kampanyası değişkenlik gösterebiliyor osmaniye de var olan 2 büyük bayi ikiside fiyatlarda ekstra kampanya yaptıHocam, bu kampanya kodunu kullanarak mı, bu fiyata geldi, yoksa bayi zaten bu fiyata mı satıyordu.
Hocam ben bu kisa olani aldim. 20 bine geldi. Sizin aldiginiz no frost degilmiş
Hocam bunu 17bine 7 taksit yapıyorlar, fiyat performans ürünü
Direk bayiden aldim. Ogretmeniz.meb.gov.tr ile oliz uygulamasinin kodunu aldilar. Bi de beko uyesi yaptilarGirmiş olduğunuz Kupon koduna ait bir kampanya bulunamamıştır. Netten kahve makinesi bakınca böyle hata verdi bekoda siz netten mi bayiden mi aldiniz
Yuzde kac oluyor totalde indirim misal urun sitede 2400 olizle 1700 diyor bunla alinca 2400den mi hesapliyorlar indirimiDirek bayiden aldim. Ogretmeniz.meb.gov.tr ile oliz uygulamasinin kodunu aldilar. Bi de beko uyesi yaptilar
Mağazada 24000 lira olan ürünü 20400e düşürdüler işte hesapla hocamYuzde kac oluyor totalde indirim misal urun sitede 2400 olizle 1700 diyor bunla alinca 2400den mi hesapliyorlar indirimi
İnternette ne kadardı ürünün fiyatı hocam. Alışveriş sitelerindeMağazada 24000 lira olan ürünü 20400e düşürdüler işte hesapla hocam
%15 oluyorMağazada 24000 lira olan ürünü 20400e düşürdüler işte hesapla hocam
24.000 bin internette de. Fakat şöyle bi durum var. Ben aslında 30 binden indirime girip 26 bine düşen bir ürünü almak istedim. Dedim bu ürün öğretmen indirimiyle 22 düşerse bunu alayım. Ona olmaz dedi. İndirim 30 bin üzerinden oluyormuş. Yani ekstra indirimi olmayan ürünlerden seçebiliyoruz. Beyaz eşya yuzde 15, supurge felan yuzde 25 indirimİnternette ne kadardı ürünün fiyatı hocam. Alışveriş sitelerinde