apple win 7 kurmak

Kodla Büyü

nese1982

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
mrb arkadaşlar. nette videolar var ama yükleyemedim. en son win 7 lashını takınca diskleri çıkarın ve devam etmek için bir tuşa basın dedi. bir de win 7 kurunca tuşlar nasıl olacak acaba.mesela end home tuşu yok. ctrl f mesela çalışacak mı?

ben 3 yıl önce kurmustum apple masaüstü bilgisayara dvdden kurukum yapmıştım hiç bir sıkıntı çıkmamıştı, ufak tefek driver problemleri vardı sadece

Siz bu konuyu önceden açmıştınız ve ben cevaplamıştım : notebook-tasinabilir-bilgisayarlar-f176/apple-pc-ye-win-7-kurmak-t124698.html
BootCamp programıyla yapmanız gerekmekte yada Win7 Usb dvd Tool diye bir program altta linki :
1 )http://download.chip.eu/tr/Boot-Camp-Boot-Camp_153382.html
2 )images2.store.microsoft.com/prod/clustera/framework/w7udt/1.0/en-us/Windows7-USB-DVD-tool.exe
Aynı ektekine benzer : windows-isletim-sistemi-f84/windows-7-yi-usb-vasitasiyla-format-videolu-resimli-t124573.html
Tuşları kendiniz ayarlayabilirsiniz o sorun değil. Denetim Masası -Dil Çubuğundan.

mrb bi noktada takıldım ve nette de cevap bulamadım. önhazırlıkları tamamladım usb flashımda hazır. windows yükleme ekranı çıkınca ileri demem gerekiyor. ancak fare çalışmıyor. normalde fare çlışyo ama kurulum ekranında fare çalışmıyor

BBNET
Geri