Apple İphone 4 tavsiye(%30 İndirimim var)

Kodla Büyü
Tv almıştım bu siteden biraz gecikmelide olsa gönderdiler site 10 üzerinden 7 telefona da bir maaş verilmez ama siz bilirsiniz hocam

hocam ben size bunun yerine galaxy s2 öneririm.gelişime her açıdan açık android işletim sistemli, 8mp kameralı, çok daha geniş bir ekran ve mükemmel bir hız.ben 1 ay oldu alalı çok memnunum.bu arada ereyon güvenilirdir.ben 3-4 yılda birkaç şey aldım.sorun olmadı hiç...

oydu buydu sII veya 4s di demenin anlamı yok.. ikisini yüz üzerinden değerlendirsen birisi 95 se diğeri 92-93 olur.hangisinin oldugu önemli değil.demek istediğim elektronik veya işletim olarak birbirine yakınlar.asıl geriye kalan görüntü ve karizma :) ben iphone 4s kullanan birisi oalrak karizması var diyorum. ayrıcalık istiyorsan tasarım kalitesi ve estetik bunda. 8)

öncelikle bir telefonun tasarımı elbette zevk meselesi ama Android işletim sisteminin sağladığı uygulama zenginliği ve serbestliği de gözönünde bulundurmak lazım...

Beyler konuyla alakasız ama bende yurt dışından gelmiş simfree bir İphone 4s var. Yakın tarihte İphone 5 çıkacağı için değeri düşmeden satmak istiyorum birisiyle 1300 liraya anlaştık fiyatı uygun mu sizce?

Ben yurt disından aldım 1200 tl ye mal oldu hocam eğer pasaport kaydı yatirdiysaniz ucuz kaydı yoksa elinizde fazla gözden cikardiysaniz verin bence bı de beylerden tavsiye almışsiniz belki tavsiyelerim isinize yarar diye yazdım :)

hbasdereli' Alıntı:
Beyler konuyla alakasız ama bende yurt dışından gelmiş simfree bir İphone 4s var. Yakın tarihte İphone 5 çıkacağı için değeri düşmeden satmak istiyorum birisiyle 1300 liraya anlaştık fiyatı uygun mu sizce?
ben fırsatı kaçırmasam iyi olacak galiba. bana 1050 liraya geliyo bu cihaz.sıfır

Nese hocam ben de 4s var ama size bir telefon tavsiye edeceğim bakın fiyatı alacağınıza yakın mı galaxy nexsus alacaksanız android işlemcisi olan telefon tavsiye ederim cogu appsler bedava evet iphonun havası var ama nexsus kuzenimde var iphone4sten ucuz ama hem görünüş hemde kullanışlı daha sık tavsiye bizden karar sizden:)

developer' Alıntı:
Ben olsam Samsun galaxy s3 alırım ıphonedan bile güzel telefon
daha önce samsung kullandım. genel olarak bu markayı beğenmedim. 1 ayda telefon dökülmeler oldu. garantide arkasında durmadı. ses sorunu yaşadım..

hocam birkaç yıl önce kullandığınız samsunglarla kıyaslamayın.artık samsung aştı herşeyi.zaten öyle olmasa tüm dünyada en çok satan marka olmazdı...

nese1982' Alıntı:
hbasdereli' Alıntı:
ben fırsatı kaçırmasam iyi olacak galiba. bana 1050 liraya geliyo bu cihaz.sıfır

s,z ,phone 4 fiyatını yazmışssınız biz 4s ten bahsediyoruz. 1050 tl ye çok zor alırsınız 4s i.indirimli bile olsa.

okadar kısıtlaması olan bir telefona, sırf adı var diye okadar para vermem. samsung'a göz atın derim. zaten ben telefona okadar para vermem, gider arabama lpg taktırırım daha iyi :)

teknolojiyle alakalı bir meslekte olduğumuzdan dolayı aldığımız cihazlardaki teknoloji zaman zaman işimize yarayacaksa ya da sürekli iş icabı kullanacaksak belki pahalı bir telefon düşünülebilir.

Bunu haricinde bir telefona yüksek miktarda para verenler aşağıdakilerden mutlaka en az bir guruba dahildir. Birden fazla gurubada dahil olabilirler.:)

1-Zengin
2-Enayi
3-Teknoloji tutkunu
4-Gösteriş meraklısı

tayinci42' Alıntı:
teknolojiyle alakalı bir meslekte olduğumuzdan dolayı aldığımız cihazlardaki teknoloji zaman zaman işimize yarayacaksa ya da sürekli iş icabı kullanacaksak belki pahalı bir telefon düşünülebilir.

Bunu haricinde bir telefona yüksek miktarda para verenler aşağıdakilerden mutlaka en az bir guruba dahildir. Birden fazla gurubada dahil olabilirler.:)

1-Zengin
2-Enayi
3-Teknoloji tutkunu
4-Gösteriş meraklısı

Hocam daha önce hiç kullandınız mı bilmiyorum ama bende telefon gelmeden önce sizin gibi düşünüyordum,kullandıktan sonra insanın fikri değişiyor..

arkadaşlar 1,5 senedir iphone 4s kullanıyodum kardeşim kayserideki telefon bayilerine iphone ve samsungun s2 s3 ve nexus modellerini satıyo o yüzden sık sık telefonları deneme imkanı buluyorum. aralarında en hoşuma giden s3 oldu fakat s2 de gayet tatmin edici fark yok denecek kadar az. özzellikle radio nun oluşu benim için bulunmaz bi nimet kamera 8 megapiksel olması da artısı. samsung s2 kullanıp iphone u tekrar kullanmaya kalıkınca iphone oldukca küçük ve yetersiz geldi. iphone den başka telefon kullanmam derken samsung fikirlerimi yıktı. Alacak arkadaşlar varsa çok uygun fiyatlara sıfır iphone ve samsung satabilirim. kayseride olan hocalara elden de ürün satışı yapabilirim. ilgilenen arkadaşlar özelden mesaj gönderebilirler

agd85' Alıntı:
arkadaşlar 1,5 senedir iphone 4s kullanıyodum kardeşim kayserideki telefon bayilerine iphone ve samsungun s2 s3 ve nexus modellerini satıyo o yüzden sık sık telefonları deneme imkanı buluyorum. aralarında en hoşuma giden s3 oldu fakat s2 de gayet tatmin edici fark yok denecek kadar az. özzellikle radio nun oluşu benim için bulunmaz bi nimet kamera 8 megapiksel olması da artısı. samsung s2 kullanıp iphone u tekrar kullanmaya kalıkınca iphone oldukca küçük ve yetersiz geldi. iphone den başka telefon kullanmam derken samsung fikirlerimi yıktı. Alacak arkadaşlar varsa çok uygun fiyatlara sıfır iphone ve samsung satabilirim. kayseride olan hocalara elden de ürün satışı yapabilirim. ilgilenen arkadaşlar özelden mesaj gönderebilirler

4s çıkalı 1.5 sene olmadı diye biliyorum hocam..

Daha önce sadece konuşma ve mesaj amaçlı kullanır telefona para vermeyi israf olarak götürdüm. 4 ay önce birden esti ve sırf hava oldun diye 4s aldım, su an sınırsız internet paketi ile birlikte inanın bilgisayara bile ihtiyac duymuyorum bu yazıyı bile su an iPhone ile gönderiyorum. Bilişimci olarak çok geç bile kaldığımı düşünüyorum. Havale eft face tivit mail msn navigasyon oyun bir sürü uygulama daha neler neler, ayrıca 7/24 online bir yasam.

S3 mü 4s mı derseniz kullanım olarak s3 ama ticari ve tarz olarak 4s derim. 1 sene sonra s3 fiyatı şimdiki fiyatının yüzde 40 ına düşer çok zarar ettirir ama 4s mümkün değil Sadece ufacık zararlar hepsi o kadar.

hakanotuken' Alıntı:
Daha önce sadece konuşma ve mesaj amaçlı kullanır telefona para vermeyi israf olarak götürdüm. 4 ay önce birden esti ve sırf hava oldun diye 4s aldım, su an sınırsız internet paketi ile birlikte inanın bilgisayara bile ihtiyac duymuyorum bu yazıyı bile su an iPhone ile gönderiyorum. Bilişimci olarak çok geç bile kaldığımı düşünüyorum. Havale eft face tivit mail msn navigasyon oyun bir sürü uygulama daha neler neler, ayrıca 7/24 online bir yasam.

S3 mü 4s mı derseniz kullanım olarak s3 ama ticari ve tarz olarak 4s derim. 1 sene sonra s3 fiyatı şimdiki fiyatının yüzde 40 ına düşer çok zarar ettirir ama 4s mümkün değil Sadece ufacık zararlar hepsi o kadar.

4s imi 1300 liraya verdim 5 çıkmasını bekliyorum hocam gerçekten insanın bilgisayara olan ihtiyacını azaltıyor bu alet..

bucepholus' Alıntı:
öncelikle bir telefonun tasarımı elbette zevk meselesi ama Android işletim sisteminin sağladığı uygulama zenginliği ve serbestliği de gözönünde bulundurmak lazım...
..
android kullanan biri olarak soruyorum size hocam

hiç apple stor a göz attınız mı? android markette var dediğiniz her uygulamanın aynısı belki daha gelişmişi apple store da var. hatta bir çok uygulama önce apple için geliştiriliyor.

eğer android üzerinden program geliştirmiyorsanız, yada internetteki romları donwload edip cihazınıza yüklemiyorsanız, 100 dolarlık navigasyon yazılımını kırarak cihazında kullanmıyorsanız kısacası sadece USER iseniz sizin için android in IOS dan pek bir artısı kalmıyor...

samsung servisine stajar öğrenci gönderen ve servisteki görevlilerle muhabbet eden biri olarak söyleyeyim. servistekilerin bir çoğu samsung kullanmıyor.

BBNET
Geri