KARÇİÇEĞİ Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 2,836 21 Ocak 2015 #1 apk dosyalarını pc formatına çevirebilirmiyiz?
yasarsahbaz Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 3,283 21 Ocak 2015 #2 Platformlar farklı. Asla mümkün olamaz.
Savunan Adam Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 425 21 Ocak 2015 #3 Apk dosyalarını pc ortamında çalıştırabileceğin bir uygulama var. Hasari hoca paylaşmıştı sanırım. Forumda aratırsan bulursun.
Apk dosyalarını pc ortamında çalıştırabileceğin bir uygulama var. Hasari hoca paylaşmıştı sanırım. Forumda aratırsan bulursun.
halilturkoglu Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 735 21 Ocak 2015 #4 bluestacks isimli bir uygulama ile sanal android makinede apk ları kullanabilirsiniz.
KARÇİÇEĞİ Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 2,836 21 Ocak 2015 #5 hocam bu program pc formatına çevirir mi?
halilturkoglu Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 735 21 Ocak 2015 #6 hayır hıcam direk sanal makineye kurulum yapıp kullanmanızı sağlıyor
E ecevahir Aktif Üye Mesajlar 218 22 Ocak 2015 #7 halilturkoglu' Alıntı: hayır hıcam direk sanal makineye kurulum yapıp kullanmanızı sağlıyor Genişletmek için tıkla ... hocam bu soruyu soran arkadaşın sanal makinanın ne olduğu hakkında bir fikri olduğunu da sanmıyorum.
halilturkoglu' Alıntı: hayır hıcam direk sanal makineye kurulum yapıp kullanmanızı sağlıyor Genişletmek için tıkla ... hocam bu soruyu soran arkadaşın sanal makinanın ne olduğu hakkında bir fikri olduğunu da sanmıyorum.
KARÇİÇEĞİ Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 2,836 16 Nisan 2015 #9 arkadaşalar dediğinizi yaptım yine çalıştıramadım. BLUESTACKS VE YouWave for Android Home Edition PROGRAMLARINI DENEDİM OLMADI...
arkadaşalar dediğinizi yaptım yine çalıştıramadım. BLUESTACKS VE YouWave for Android Home Edition PROGRAMLARINI DENEDİM OLMADI...