isikayhan Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 4,004 31 Aralık 2018 #3 Belli olmuş Ben Pazar günü tercih ettim, Cumartesi çıkmış. Boşuna mı tercih yapıyoruz, anlamadım gitti.
Belli olmuş Ben Pazar günü tercih ettim, Cumartesi çıkmış. Boşuna mı tercih yapıyoruz, anlamadım gitti.
G gokyuzu33 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 560 31 Aralık 2018 #4 normalde tercih etmediğiniz güne vermiyorlar hocam.kurs olduğu için ben hep sadece pazara başvuruyorum her zaman da pazar çıktı sadece
normalde tercih etmediğiniz güne vermiyorlar hocam.kurs olduğu için ben hep sadece pazara başvuruyorum her zaman da pazar çıktı sadece
clksdtt Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 283 31 Aralık 2018 #5 farklı ilçeye verdiler ama tercih etmiştim
isikayhan Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 4,004 31 Aralık 2018 #6 ilknurboteci' Alıntı: normalde tercih etmediğiniz güne vermiyorlar hocam.kurs olduğu için ben hep sadece pazara başvuruyorum her zaman da pazar çıktı sadece Genişletmek için tıkla ... İstanbul’da oluyor maalesef
ilknurboteci' Alıntı: normalde tercih etmediğiniz güne vermiyorlar hocam.kurs olduğu için ben hep sadece pazara başvuruyorum her zaman da pazar çıktı sadece Genişletmek için tıkla ... İstanbul’da oluyor maalesef