antropi ye swf ekleyemiyorum yardım !!!

Kodla Büyü

shemonster

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaş swf dosyası resim gibi ekleniyor içe aktar dediğim zaman nerde hata yapıyorum bilgisi olan var mı?

Sayın hocam,
belki sizin eklemek istediğiniz swf dosyasında bir sıkıntı olabilir.
aynı yöntemleri kullanarak başka bir dosya eklemeyi denediniz mi.

kolaylıklar dilerim..

swf dosyasını bağlantı vererek çağıracaksınız hocam. en son bizde öyle yaptık

Kendi bilgisayarıma kurduğum antropi'de swf eklemek istediğimde program çöküyor. Okuldaki akıllı tahtada eklediğimde hata vermeden ekliyor ama swf içerisindeki düğmeler vs. çalışmıyor. Eğer swf dosyası saf animasyon şeklindeyse, yani herhangi bir actionscript vs. yoksa oynuyor.
Dolayısıyla hata veriyorsa, antropi kurulumunuzu değiştirin, actionscript içeren bir swf ise harici olarak, bağlantı vererek çağırın.

Bir yazı veya resme Bağlantı ekleyip, Dosya adı yerine *.* yazıp Enter yaparsak tüm dosyaları görebiliyoruz, Dosya Sakla Seçili yapınca gömebilirsiniz. jar dosyaları için de işe yarıyor..

Ekli dosyalar

• antropi dosya gömme.gif
    antropi dosya gömme.gif
    326.3 KB · Görüntüleme: 2,766
illa swf eklenecek diye bir kural mı var?
Antropi swf desteği var ama kurulumda sanki bir şeyler eksik kalıyor.
Önce starboard kurun, sonra antropiyi kurun takır takır eklenecek swf ler. :idea:

hasan' Alıntı:
Bir yazı veya resme Bağlantı ekleyip, Dosya adı yerine *.* yazıp Enter yaparsak tüm dosyaları görebiliyoruz, Dosya Sakla Seçili yapınca gömebilirsiniz. jar dosyaları için de işe yarıyor..
Hocam bilgi için teşekkürler ancak bu anlattığının işe yaraması için bilgisayarımızda o dosyayı çalıştıracak programın yüklü olması lazım yani bağlantı yaparken dosyayı antropi ye gömmen birşeyi değiştirmez belki şöyle bir yararı olabilir belgelerimizi farklı dizin yapısı taşıyan bir bilgisayara kopyalayıp çalıştırdığımızda oluşacak kırık link sorununu çözer. İçe aktarma da ise dosyanın yürütülme işini antropi kendi sayfası içinde yapıyor.

Kırık link olayı hala çözülebilmiş değil ET haricinde bir içerik hazırlayıp link kullanmışsanız ET de çalıştırabilmek için link yolunu yenilemek gerekiyor.

BBNET
Geri