X XanaDu Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 304 16 Ağustos 2015 #31 Veri toplama sürecini sonlandırdık. Katkıda bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ederim...
ilon Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,078 4 Ekim 2015 #32 starboard a göre antropi çok yetersiz diyen bir tek ben miyim?
hasan Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 2,947 4 Ekim 2015 #33 ilon' Alıntı: starboard a göre antropi çok yetersiz diyen bir tek ben miyim? Genişletmek için tıkla ... Farkı belli de öğretmenlerin çoğunluğu için antropi yeterli.., starboard kullanmasının fazladan bir getirisi yok..
ilon' Alıntı: starboard a göre antropi çok yetersiz diyen bir tek ben miyim? Genişletmek için tıkla ... Farkı belli de öğretmenlerin çoğunluğu için antropi yeterli.., starboard kullanmasının fazladan bir getirisi yok..
ilon Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,078 4 Ekim 2015 #34 hasan' Alıntı: ilon' Alıntı: starboard a göre antropi çok yetersiz diyen bir tek ben miyim? Genişletmek için tıkla ... Farkı belli de öğretmenlerin çoğunluğu için antropi yeterli.., starboard kullanmasının fazladan bir getirisi yok.. Genişletmek için tıkla ... sunum kalitesinde ders notları hazırlanabiliyordu starboar da antropide bu imkanlar yok
hasan' Alıntı: ilon' Alıntı: starboard a göre antropi çok yetersiz diyen bir tek ben miyim? Genişletmek için tıkla ... Farkı belli de öğretmenlerin çoğunluğu için antropi yeterli.., starboard kullanmasının fazladan bir getirisi yok.. Genişletmek için tıkla ... sunum kalitesinde ders notları hazırlanabiliyordu starboar da antropide bu imkanlar yok