Ankara'da mekan tavsiyesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan osiris
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

osiris

Süper Üye
Süper Üye
Merhaba,
şuan sakarya caddesinde teras cafe bardayım. Çok görüyordum ve denemek istiyordum. Geldim ve çok güzel oldugunu gordum. Terastan sakarya caddesini izliyorsunuz, altta tatlı bir müzik ve güler yüzlü bir işletmeci...

sakaryada twelve var birde

--eskiden o sakaryda bulunan küçük havuzun oldugu kısımdan ilerde

Ankaralılar yazsın
az önce sahibinden.comda bakıyorum yeni sıfır etimesgut,alsancak,30 ağustos 100-120m2 güzel kutu gibi evler 60 bin yada 85bin 3-4 katlı niye bunlar ucuz.Buradan kızılay kaç dakika çekiyor otobüs,minibüs,banliyo ulaşımı var mı?Annemler düşünüyor hem de bakanlığa artık yavaş yavaş yaklaşalım kapıdan girme zamanı geliyor

Hocam Etimesgut,Sincan tarafları Ankara'nın hızlı gelişen bölgelerinden olduğundan oralar daha yeni yeni keşfediliyor sayılır. Etimesgutta 1,5 yıl olmadı 70bine çok güzel 3+1 daire alınıyordu.Sincan ve çevresinde hala durum öyle. Fakat Keçiören çevresi,Batıkent merkezin çevreleri(Ergazi,Bişey Çiftliği vardı adı aklıma gelmedi tam olarak) daha tercih edilebilir.Sincan metrosu açıldıktan sonra Etimesgut Sincan daha da merkeze yakın olacak. Buralarda hala ulaşım problem değil. Saolsun İ.Melih Gökçek çalışıyor :)
saygılar

Buzkırıcı' Alıntı:
Ankaralılar yazsın
az önce sahibinden.comda bakıyorum yeni sıfır etimesgut,alsancak,30 ağustos 100-120m2 güzel kutu gibi evler 60 bin yada 85bin 3-4 katlı niye bunlar ucuz.Buradan kızılay kaç dakika çekiyor otobüs,minibüs,banliyo ulaşımı var mı?Annemler düşünüyor hem de bakanlığa artık yavaş yavaş yaklaşalım kapıdan girme zamanı geliyor

Buzkırıcı' Alıntı:
Ankaralılar yazsın

belirttiğin adres veya o kadar detaylı bilmiyorum

fakat etimesgut biraz uzakta, tamamen yerleşim ve tutulma olayı
yani bir çankaya semti veya bahçelievler gibi değil veya üimtköy

tabi etimesgut ta oturanlar daha iyi bilir durumu

Aslında hocam çok zorunlu değilse durumun
Ankarada yaşamaktansa şöyle Egede veya Akdeniz de
yaşamak daha uygun geliyor bana--halada aklımın bir köşesinde
var ilerde bir tayin durumunda

Ankaranın çok bir özelliği yok

park cafe var hem birşeyler yemek hem de içecekler açısından gayet güzel. Gamanın bi kaç bina ilerisiydi sanırım güvenpark karşısında

BBNET
Geri