Ankara'da Cuma Günü Online BTR Toplantısı Var

Kodla Büyü

yasarsahbaz

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Sadece ANKARA'yı ilgilendirir. İlk haberi yine ben vereyim :)

Cuma günü saat 10.30'da online toplantı yapılacak. Sorumlu eğitici formatörlerimiz görüntülü bir şekilde yayına katılacak. Bizler online toplantı süresi boyunca görevli izinli sayılacağız. Resmi yazı muhtemelen yarın okullarınızda olur.

Saat 10.15'te online toplantıya giriş yapıp beklemeniz gerekmektedir. Maillerinizde toplantı linkini bulabilirsiniz.

hocam bizim onaylar gelmedi katilacakmiyiz ikincisi benim dersim var onlari bos birakip ben nasil izleyecegim idare ne diyecek buna

tomreader2010' Alıntı:
hocam bizim onaylar gelmedi katilacakmiyiz ikincisi benim dersim var onlari bos birakip ben nasil izleyecegim idare ne diyecek buna
Hocam resmi yazı herhalde yarına ulaşır, aynen senin gibi benim de cuma 6 saat dersim var. Sınav yapacaktım çocukları ama mecburen görevli izinliyiz.

idare ile sIKInti yasarim buyuk ihtimal neyse yazi okula gelirse en azindan belki anlarlar okuldayken derse girmeyip online konferans degisik geldide :)

tomreader2010' Alıntı:
idare ile sIKInti yasarim buyuk ihtimal neyse yazi okula gelirse en azindan belki anlarlar okuldayken derse girmeyip online konferans degisik geldide :)

Sayın hocam elinize resmi yazıyı aldığınızda gidip derse girmemek için izin isterseniz tabi sıkıntı yaşarsınız. Yazı size tebliğ edildiğinde siz yazının gereğini yerine getirin gerisini onlar düşünsün :)

dersimde var katılamayız yazıda ortada yokken zatebn görevlendirme yazılarıda çıkmadı

Arkadaslar bana da mail gelmedi. Ayrica onayimizda gelmedi. Buda demek oluyor ki mail gelmeyenler toplantiya katilmayacak.

Arkadaşlar yarın yani 4 aralık tarihinde yeni bir toplantı olduğunu müdür yardımcısı bana söyledi bilgisi olan var mı acaba

BBNET
Geri