Ankarada beraber ASP.NET çalışacak birilerini arıyorum...

Kodla Büyü

osiris

Süper Üye
Süper Üye
Merhaba,

Asp.net çalışabileceğim bir kaç arkadaş arıyorum. Ankaradayım. Biraz Asp.Net tecrübem var ama 2 ya da 3 kişi olursak daha başarılı olabileceğimizi düşünüyorum. İlgilenenler bu başlığa yazsın ya da özelden yazsın...

hocam çok mantıklı bir hareket biz balıkesirde dediğini denedik diğer 2 arkadaş tıss dedi bıraktı :) :) :) Sağolsunlar :D:D

hocam bende internet ortamından yürütüyorum ortaklıkları :) Sende öyle yap.

Bende mersin deyim, togius hocamın dediği gibi internet üzerinden 2 ortak çalışıyoruz, gayette iyiyiz :)

kronos33 hocam en mantıklısıda o biz şuanda mesela 3 kişi olduk e-ticaret scripti yazmaya başlıyoruz. birimiz batmanda ben balıkesirde birimiz yalovada zamandan ve mekanda bağımsız. Gayette rahat oluyor. Ancak osiris in söylediği çok ama çok mantıklı birşey ben bir ara plan yamıştım 3 arkadaş ("bekar zamanlarda") hep beraber şu işi bir kıvıralım haftada 3 akşam çalışsak dedim yeter 3 akşam 3 er saat. 1 kişi asp.net çalışıp asp.net anlatsın 1 i c# biri sql server. baktım onlarda iş yok ben başka üçlüye yöneldim Ben Keyfim ve Kahyası olarak tamamına hakim olduk ama zaman ve emek gitti epey.

şimdilerde iş değişti. sağolsun arkadaşlarla 3 kişi asp.net c# ms sql ve mysql birebir aynı kodlama standartlarına uyarak iş yapıyoruz. Diyelim a sayfasına ben başladım işim yarım kaldı herhangi 2 arkadaştan biri aynı sayfaya benim kaldığım yerden müdahale ediyor. Böylelikle kendimize daha çok zaman ayırdığımız gibi daha hızlı kod üretiyoruz. Ortak çalışmak önemli ortak çalışabileceğiniz yapıları seçmekte öyle dilediğiniz kadar kod bilin birlikte çalışmaya uygun değilseniz büyük projeler için çok ter dökersiniz illaki 2. bir göze hatta 3. bir göze ihtiyaç var.

Biz en basit işten okul sitesi işinden başlayalım dedik. şimdi e-ticaret scripti yazmaya başladık.

merhaba arkadaşlar siz visual*studio 2010 veya 2008 'i nasıl temin ettiniz eğer deneme sürümü ise sürüm bittikten sonra ne yaptınız, eğer express sürümü kullanıyorsanız web projenizi derleme işini nasıl hallediyorsunuz arkadaşlar....

ok46500' Alıntı:
merhaba arkadaşlar siz visual*studio 2010 veya 2008 'i nasıl temin ettiniz eğer deneme sürümü ise sürüm bittikten sonra ne yaptınız, eğer express sürümü kullanıyorsanız web projenizi derleme işini nasıl hallediyorsunuz arkadaşlar....

ilaçlısını temin etmiş olmaları da ihtimal dahilinde :D

2010 indirdikten sonra süresi bitince ilaç verdim arkadaşın dediği gibi:)
Ben de free asp.net çalışıyorum.Bilişim firmalarından da iş çıkıyor bazen yerel tabi....
Bu da benim yeni çalışmam.Takılıyoruz işte...:)
http://www.okultrend.com

Dostum bu bedava mevzusu nedir? İnsanlar ekmek peşinde, milletin ekmeğiyle oynama lütfen. İnsanlar kodlama yapıyorlar, tasarım yapıyorlar. Göz nuru harcıyorlar...

Zaten ücretsiz scriptler var piyasada.Domain ve host karşığında script ücretsiz.Bence gayet mantıklı.Zaten okullarımızda para yok:)

BBNET
Geri