Ankara Hizmetiçi İçin Bilgi İstiyorum

Kodla Büyü

abbaskara

Site Gezgini
Arkadaşlar ilk defa hizmetiçi kursum çıkacak ve önümüzdeki günlerde son onayımıda alırsam Ankara'ya kursa gideceğim.
Kurstan önce bikaç sorum olacak;

AŞTİ'ye vardıktan sonra Başkent Öğretmenevine nasıl gidebilirim? direk servis yada otobüs, metro vs. varmı?
Kurs merkezine pazar gece gitsem ücret konusunda bi fark yaratır mı?
sonuçta 1 gün fazla kalmış oluyorum, bu nedenle benden ekstradan 1 günlük daha mı ücret kesilecek acaba?

Aşti den ankaray (metro) var ama hangi durakta inecegini tam hatirlayamadim bahcelievler ya da besevler olabilir ankarali biri cevap verebilir. Pazar aksam giris yapsanda ögretmenevinden alacagin faturayi dikkate alacaklari icin sıkıntı olmuyor parani aliyorsun...

hocam bende o kursa gidecem, metroya binmene hiç gerek yok. Aştiden alt geçitden yolun karşısına geçip, ordaki hangi minibüse binsen gidersin. Bahçelievler göbekte incem dersen, götürürler. Zaten 2 km falan o kadar yakın. İlla ki metroyla gideceksen de bahçelievler metroda ineceksin. Göbeğin çaprazında hemen. göreceksin...

Yanınızda bavulunuz yoksa AŞTİ'den çıkın ve yürüyerek Başkent Öğretmenevi'ne ulaşın hocam.

..LysimakhoS..' Alıntı:
Ankara tren garından Başkent Öğretmenevi'ne ulaşım nasıl oluyor acaba?

Hocam trenden inince kapalı çarşı çıkışı var oradan çıkıyorsun tandoğana, sonra maltepe ankaray istasyonuna gidip ankaraya biniyorsun ve bahçelievler durağında iniyorsun. kapalı çarşı çıkışı maltepe durağı ile tandoğan durağının ortasında o yüzden tandoğan durağına da yürüyebilirsin.

yürüme 10 dk hoca yükün ağır değilse yokuş aşağı yavaş yavaş gidersin...illa metroya binecem dersen bahçelievler binmen ile inmen bir olur.

BBNET
Geri