06Davut Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,317 12 Mayıs 2014 #1 sayın hocalarım il içi yerdeğiştirme de açılan okullların isimlerini gönderebilirmisiniz printscreen le atsanız olur karaman ermenekte görev yapıyorum merak işte ama bende açılmıyor.
sayın hocalarım il içi yerdeğiştirme de açılan okullların isimlerini gönderebilirmisiniz printscreen le atsanız olur karaman ermenekte görev yapıyorum merak işte ama bende açılmıyor.
tomreader2010 Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 2,538 12 Mayıs 2014 #2 06Davut' Alıntı: sayın hocalarım il içi yerdeğiştirme de açılan okullların isimlerini gönderebilirmisiniz printscreen le atsanız olur karaman ermenekte görev yapıyorum merak işte ama bende açılmıyor. Genişletmek için tıkla ... hocam il memlerin boş kadroları yayınlamaları lazım ama ankarada toık yok hala birde arkadaşlar açılan okulları yayınlasa bile fayda etmez dolu bilgisayarcısı olan okullarda listede görünecek önemli olna ilin boş normları yayınlaması bence
06Davut' Alıntı: sayın hocalarım il içi yerdeğiştirme de açılan okullların isimlerini gönderebilirmisiniz printscreen le atsanız olur karaman ermenekte görev yapıyorum merak işte ama bende açılmıyor. Genişletmek için tıkla ... hocam il memlerin boş kadroları yayınlamaları lazım ama ankarada toık yok hala birde arkadaşlar açılan okulları yayınlasa bile fayda etmez dolu bilgisayarcısı olan okullarda listede görünecek önemli olna ilin boş normları yayınlaması bence