Arkadaslar 32 yasinda amator olarak yapabilecegimiz bir spor var midir voleybol basketbol gibi yani bizim yas grubunda amator ligde vs oynayan takimlar vs. Hem spor hem eglence olsun maksadiyla
hocam kesinlikle katılıyorum ama okulda 2 hafta yaptık 3. hafta ihtiyarlar sakatlandı bir daha oynamayız dediler amatör futbol kulübü çok ama o kadarda futbolda becerikli olmadığım için basketbol yada voleybol yazdımbtr23' Alıntı:Hocam ülke genelinde yapılacak en uygun amatör spor halı saha maçlarıdır kanımca![]()
her_dem hocam fikriniz için teşekkürler ama kondisyon ağırlıklı antremanlı bir spor olsa daha iyi hentbol basketbol gibi ama bu sporlara ülkede çok rağbet olmadığından amatör kulüp çok fazla varsa da ben bilmiyorum örneğin futbol yüzlerce amatör kulüp var ama diğer branşlarda en azından bildiğim beni oynatacak çok yokher_dem' Alıntı:okçuluk hocam. her yaşta yapılabilir.
tomreader2010' Alıntı:hocam kesinlikle katılıyorum ama okulda 2 hafta yaptık 3. hafta ihtiyarlar sakatlandı bir daha oynamayız dediler amatör futbol kulübü çok ama o kadarda futbolda becerikli olmadığım için basketbol yada voleybol yazdımbtr23' Alıntı:Hocam ülke genelinde yapılacak en uygun amatör spor halı saha maçlarıdır kanımca![]()