ANKARA BTR BELGELER

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan xxltc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

xxltc

Süper Üye
Süper Üye
Merhaba arkadaşlar ankaranın istedikleri belgeler arasında

"Bilişim teknolojilerinin eğitimde daha etkili kullanılması amacıyla dönem başlarında ve gerekli görüldüğü zamanlarda zümre öğretmenleri (tüm zümreler ile ayrı ayrı) ile toplantı düzenlendi mi? (tutanak)"

bu ve benzeri tutanak örneği veya hazırlamış olan var mı malum ankara çok belge istiyor bu şekilde yardımlaşırsak iyi olur.

bu nedir ya banada mail yeni geldi bütün işleri bırakıp sadece belge hazırlatacaklar bize

hocam tüm bilgisayarlar için sicil kartı ve arıza kontrol formu doldurulacakmı birde Tİf numarası nedir

tomreader2010' Alıntı:
hocam tüm bilgisayarlar için sicil kartı ve arıza kontrol formu doldurulacakmı birde Tİf numarası nedir

sanırım doldurulacak özellikle Etkileşimli tahtalar için.. :( Tif no demirbaş numarası demek bildiğim kadarıyla...

Arkadaslar ben gecen bu hafta murat hoca ile gorustum il koordinatoru yani sicil kartini hazirlamaniza gerek yok zaten onu kaldiracaz dedi. Ogretmenlerin hizmet ici egitim bilgilerinide bir liste olusturun tum hocalarin adini yazin onlarda karsilarina aldiklari hizmet ici egitimi yazsinlar

spring' Alıntı:
tomreader2010' Alıntı:
Öğretmenlerin hizmet içi eğitim bilgisine nereden ulaşacağız arkadaşlar

bende bunu araştırıyorum günlerdir???

Mebbis'e okul kullanıcı adı(kurum kodu) ve şifresi ile giriş yaparak okuldaki öğretmenlere ait hizmetiçi eğitim modülünden bulabilirsiniz(tek tek bakmanız lazım)

aydansiii' Alıntı:
spring' Alıntı:
tomreader2010' Alıntı:
Öğretmenlerin hizmet içi eğitim bilgisine nereden ulaşacağız arkadaşlar

bende bunu araştırıyorum günlerdir???

Mebbis'e okul kullanıcı adı(kurum kodu) ve şifresi ile giriş yaparak okuldaki öğretmenlere ait hizmetiçi eğitim modülünden bulabilirsiniz(tek tek bakmanız lazım)

zahmetli bir iş :( daha pratik yolu varmı diye bakıyorum ama yok sanırım tüm öğretmenlere bakıcaz ve bilişimle ilgili olan kısımları mı alıcaz??

Bana bu konuda herhangi bir e-posta gelmedi.
Diğer arkadaşlara istenen evraklar ile ilgili e-posta mı geldi?
Yoksa geçen seneki bilgilere göre mi hazırlık yapıyorlar?

galiba etkileşimli tahta olan okullara mail gitmiş. Ben ortaokuldayım bana da gelmedi.

arkadaşlar arıza takip formu , sicil kartları ve arıza kontrol fişi tüm bilgisayarlar için mi doldurulacak

Arkadaşlar merhaba!
Ben de ortaokuldayım ve en son görevlendirilenlerdenim. Bana istedikleri belgeler ile ilgili mail gelmedi bu dönem. Gönderecek miyiz? Ne yapacağız?

BBNET
Geri