filozof79 Aktif Üye Mesajlar 165 28 Eylül 2013 #1 Ikinci başvurular hala sonuçlanmadı.bazı illerde baslayayanlar olmuş.Ankarada son durum nedir arkadaşlar bilen var mı?
Ikinci başvurular hala sonuçlanmadı.bazı illerde baslayayanlar olmuş.Ankarada son durum nedir arkadaşlar bilen var mı?
B bilisim_06 Aktif Üye Mesajlar 111 28 Eylül 2013 #2 Geçen hafta pazartesi geldi ek başvuruların onayı ilçeye yada okulunuza sorun
filozof79 Aktif Üye Mesajlar 165 28 Eylül 2013 #3 yok hocam her gün sordum okula.ben o zaman ilçeyi arayım bide.acaba başvurumu kabul etmemiş olabilirler mi?
yok hocam her gün sordum okula.ben o zaman ilçeyi arayım bide.acaba başvurumu kabul etmemiş olabilirler mi?
B bilisim_06 Aktif Üye Mesajlar 111 28 Eylül 2013 #4 Hocam ilçeler biraz gevşek davranıyor duyuruyu bile göndermediler bize kendimiz takip ettik sonuç geldiğinde yine duyurmadılar aradık anca öyle mail gönderdiler,
Hocam ilçeler biraz gevşek davranıyor duyuruyu bile göndermediler bize kendimiz takip ettik sonuç geldiğinde yine duyurmadılar aradık anca öyle mail gönderdiler,
filozof79 Aktif Üye Mesajlar 165 28 Eylül 2013 #5 Valla hocam haklısın.duyuru bile gelmedi bizim okula.ben ilk işim pazartesi ilçeyi aratıyım müdure çok sağolun.
Valla hocam haklısın.duyuru bile gelmedi bizim okula.ben ilk işim pazartesi ilçeyi aratıyım müdure çok sağolun.
filozof79 Aktif Üye Mesajlar 165 30 Eylül 2013 #6 Zor bela sordurdum ilçeye bugün.ayın 26 sında göndermişler yazıyı ama ortada yazı yok.
formatorum Aktif Üye Mesajlar 159 30 Eylül 2013 #7 Bu yazıdanmı bahsediyorsunuz..? Ekli dosyalar Adsız.jpg 117.5 KB · Görüntüleme: 315
semihnef Üye Mesajlar 20 30 Eylül 2013 #8 hocam yazının ekini de gönderebilir yada yayınlayabilir misin ek2 listedeki öğretmenleri merak ettim bende varmıyım acaba
hocam yazının ekini de gönderebilir yada yayınlayabilir misin ek2 listedeki öğretmenleri merak ettim bende varmıyım acaba
formatorum Aktif Üye Mesajlar 159 30 Eylül 2013 #9 Kişilerin TC noları olduğundan sakıncalı olabilir isminizi özelden yazarsanız bakabilirim hocam..