MarasliMuallim
Site Gezgini
- Mesajlar
- 79
Degelri arkadaşlar Android TV BOX almayı düşünüyorum, tavsiye edeceğiniz bir ürün var mıdır ?
H96 Mini alabilirsiniz gayet hızlı.Degelri arkadaşlar Android TV BOX almayı düşünüyorum, tavsiye edeceğiniz bir ürün var mıdır ?
hocam nerden nasıl yüklediğiniz hakında bilgi verebilirmisiniz android 9 u x96 mini ye.x96 mini kullanıyorum. 2gb ram 16gb modeli. android 9 yükledim. memnunum.
rom dosyası varmı hocamhocam nerden nasıl yüklediğiniz hakında bilgi verebilirmisiniz android 9 u x96 mini ye.
bir de android 9 yükleyince ağırlaşma takılma donma oldumu acep?
tam olarak hatırlamıyorrum hangi site idi. mart ayı idi. google da "x96 mini android 9" aratınca çıkıyor. aslında 7.1.2 ile pek kullanmadım. alır almaz android 9 yaptım. bu yüzden ağırlaştımı yorum yapamayacağım.hocam nerden nasıl yüklediğiniz hakında bilgi verebilirmisiniz android 9 u x96 mini ye.
bir de android 9 yükleyince ağırlaşma takılma donma oldumu acep?
Wifi sorunu daha önce hiç yaşamadım. Modem in 5ghz desdekli olması lazım. 12 mbit internet ile Netflix Amazon prime ve YouTube da hiç takılma yaşamadım ve görüntü çözünürlüğü de yüksekte.mi box s in kronik wifi sorunu var, nette yorumlardan da okudum, evet güzel cihaz lakin modemimin ve telefonun İnternetini bir türlü görmüyor, görse dahi sık sık kesiliyor. çözüm olarak evde eski modem vardı access pointe çevirerek kullanıyorum şimdilik, bu sorunu olmazsa cihaz fazlasıyla iş görüyor.
aynen hocam dediğinizi bende denedim, ama kumanda işini çözemedim, kodi telefon uygulamasını pekte beğenemedim, raspberry şimdilerde pihole olarak görev yapıyor iş görüyor ama tv stick'in yerini zannedersem tutmaz.Rasperry pi 3 üzerinde osmc ve kodi kullanıyorum ip tv için yeterli geliyor. Smart tv ile kullanınca tv nin kumandası rasperry için kullanılabilir oluyor. Linux sayesinde uzaktan cihaza erişim sağlanıyor. Eklentiler vs biraz uğraştırıcı ama yeni bilgiler öğrenmemi sağlıyor