S serko78 Aktif Üye Mesajlar 157 19 Kasım 2012 #1 Arkadaşlar bugün açıklanacak yeniden atama sonuçları sanırım. Sınav sonucu ilk atama yapacak olan arkadaslara yeni bir liste acıklanacak mı? yoksa ilk basta acıklanan listeden ataması olmayan okullar mı gösterilecek? Herkese hayırlı olsun.
Arkadaşlar bugün açıklanacak yeniden atama sonuçları sanırım. Sınav sonucu ilk atama yapacak olan arkadaslara yeni bir liste acıklanacak mı? yoksa ilk basta acıklanan listeden ataması olmayan okullar mı gösterilecek? Herkese hayırlı olsun.
ferdierdem55 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 761 19 Kasım 2012 #5 Gece yarısı 3:00 gibi açıklarlarsa şaşırmayın hocam.. Örnekleri var
S serko78 Aktif Üye Mesajlar 157 19 Kasım 2012 #6 ferdierdem55' Alıntı: Gece yarısı 3:00 gibi açıklarlarsa şaşırmayın hocam.. Örnekleri var Genişletmek için tıkla ... :alkis:
ferdierdem55' Alıntı: Gece yarısı 3:00 gibi açıklarlarsa şaşırmayın hocam.. Örnekleri var Genişletmek için tıkla ... :alkis:
F finefrenzy Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 301 19 Kasım 2012 #7 il milli eğitimlerin sitesinde yayınlanmayacak mı dostlar ?
E eforx Site Gezgini Mesajlar 95 20 Kasım 2012 #9 ya arkadaşlar başvuruyu yaptım onayları da aldım bir kaç saat önce son durum ne diye baktım ki: "Tamamlanmamış il içi yada iller arası ataması olduğu için başvuramaz" uyarısı ile şok oldum. Nedir bu Allah aşkına!!!!
ya arkadaşlar başvuruyu yaptım onayları da aldım bir kaç saat önce son durum ne diye baktım ki: "Tamamlanmamış il içi yada iller arası ataması olduğu için başvuramaz" uyarısı ile şok oldum. Nedir bu Allah aşkına!!!!
desertrose Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 502 20 Kasım 2012 #10 Özür grubundan filan yer değiştirince öyle bir uyarı çıktığını duymuştum ben :?
E eforx Site Gezgini Mesajlar 95 20 Kasım 2012 #11 yok hocam özür grubu değil benimkisi normal anadolu lisesi "yeniden atama"...
S sezinböte Üye Mesajlar 24 20 Kasım 2012 #12 daha torpilleri ayarlayamamışlar ayarlayında açıklarlar :lol: