anakart ve bios hakkında video

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zeynep60
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

zeynep60

Üye
iyi günler çok acil geçmişten günüzmüze anakart ve bios hakkında ne olursa herşey arıyorum.2 gün içerisinde bulmam lazım.erğer elinizde bulundurduğunuz video,metin varsa lütfen paylasşın.veya da şu site yi tavsiye ederim dediginiz bir site adresi. ( mesela www.cizgi-tagem.org gibi)..aanakart çeşitleri,montaj,şuanda piyasada olan anakartlar ve genel özellileri... gibi konular.konu anlatacağım...

şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim...

zeynep60' Alıntı:
iyi günler çok acil geçmişten günüzmüze anakart ve bios hakkında ne olursa herşey arıyorum.2 gün içerisinde bulmam lazım.erğer elinizde bulundurduğunuz video,metin varsa lütfen paylasşın.veya da şu site yi tavsiye ederim dediginiz bir site adresi. ( mesela http://www.cizgi-tagem.org gibi)..aanakart çeşitleri,montaj,şuanda piyasada olan anakartlar ve genel özellileri... gibi konular.konu anlatacağım...

şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim...

Bu konuda pek alcak gonullu olmaya gerek yok Hocam. Aradiginiz hersey bizim sitede var. Yuzlerce sayfa ve videolar...
(Almanya'dan yaziyorum karakterler bu sebeple bu sekilde...)

Niyazi SARAL' Alıntı:
Bu konuda pek alcak gonullu olmaya gerek yok Hocam. Aradiginiz hersey bizim sitede var. Yuzlerce sayfa ve videolar...
(Almanya'dan yaziyorum karakterler bu sebeple bu sekilde...)

teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.. Malesef o kadar çok vaktim olmadığı için ve de sitede nelerin olacağını araştıramadığım için çok fazla birşy bulamamıştım.ama siteden de yararlanmadım desem yalan olur..Çok şükür başarıyla alattım.Gerçekten Allah razı olsun

BBNET
Geri