S seyduna Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 396 12 Kasım 2012 #1 Tamamlanmamış il içi yada iller arası ataması olduğu için başvuramaz. bu sorunun kaynağı ne olabilir ilgilenen arkadaşlar. teşekkürler şimdiden
Tamamlanmamış il içi yada iller arası ataması olduğu için başvuramaz. bu sorunun kaynağı ne olabilir ilgilenen arkadaşlar. teşekkürler şimdiden
I ilyas33 Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,384 12 Kasım 2012 #2 il içi eş durumu başvurunz varmı hocam?
S seyduna Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 396 13 Kasım 2012 #3 il dışından eş özrü ile geldim. ne oluyor ozaman??
nicelik Üye Mesajlar 27 13 Kasım 2012 #4 bende de aynı hatayı veriyor yaaa çıldırmamak elde değil. il içi ve eş özrüne başvurmuştum ama zaten hüsranla sonuçlandı. nesine tamamlanmamış diyor anlamadım :verymad:
bende de aynı hatayı veriyor yaaa çıldırmamak elde değil. il içi ve eş özrüne başvurmuştum ama zaten hüsranla sonuçlandı. nesine tamamlanmamış diyor anlamadım :verymad:
nicelik Üye Mesajlar 27 13 Kasım 2012 #5 anlaşıldı bunu da ellerine yüzlerine bulaştıracaklar. bu kurumda hangi iş zamanında ve tam olarak yapıldı ki zaten :x
anlaşıldı bunu da ellerine yüzlerine bulaştıracaklar. bu kurumda hangi iş zamanında ve tam olarak yapıldı ki zaten :x